Inbraakwerende folie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar inbraakwerende folie voor jouw bedrijfspand of woning? Ben jij bezig met het nemen van maatregelen tegen een mogelijke inbraak in jouw woning of in uw pand? Het plaatsen van inbraakwerende folie mag je dan zeker niet overslaan. Het inbraakwerende folie van CD Design zorgt voor meer veiligheid in jouw woning of in jouw pand. We bieden verschillende soorten veiligheidsfolie aan bij CD Design. CD Design is dé specialist op het gebied van glasfolie. Bij CD Design werkt een team van ervaren specialisten die vakkundig glasfolie kunnen plaatsen. We geven jou bij CD Design bovendien graag persoonlijk advies over het toepassen van inbraakwerende folie. Zo weet jij precies welke soort folie het meest geschikt is in jouw situatie, zodat je optimaal kunt profiteren van de inbraakwerende eigenschappen van de folie.

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

De inbraakwerende folie van CD Design

766065

Onze inbraakwerende folie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo is de folie bijvoorbeeld toe te passen bij de ruiten van een auto. Uw auto is hierdoor beter beschermd tegen een inbraak. Het plaatsen van inbraakwerende folie bij je autoruiten kunnen wij op locatie voor jou uitvoeren. U hoeft hierdoor dus niet langs te komen bij onze locatie in Wijk en Aalburg. Dankzij onze speciale werkwijze is het niet nodig om de autoruiten te demonteren, waardoor we de klus op locatie voor jou kunnen uitvoeren. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk om jouw auto te beveiligen door middel van inbraakwerende folie.

Ook bij een woning of bij een bedrijfspand kan de inbraakwerende folie meer veiligheid creëeren. We bieden je bij CD Design graag maatwerk. We kijken naar jouw specifieke wensen en jouw specifieke situatie, zodat we je een passende oplossing kunnen bieden die zorgt voor een optimaal resultaat. We leveren en installeren de folies uit ons aanbod in heel Nederland. Je kunt bij ons folies aanschaffen voor een zeer lage prijs. Je kunt bij ons terecht als zakelijke klant maar ook als particulier. Iedereen kan bij ons aankloppen als het gaat om de aanschaf van inbraakwerende folie!

De aanschaf van inbraakwerende folie

Bent u benieuwd wat de aanschaf van inbraakwerende folie kan betekenen voor de veiligheid van uw auto, uw woning of uw bedrijfspand? Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze producten? Laat het ons dan weten. Bij CD Design geven we u graag meer informatie over de vele voordelen en de eigenschappen van inbraakwerende folie. Ook over onze andere soorten folie kunnen we u meer informatie geven. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen bij CD Design!