Plakplastic ramen

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar plakplastic ramen voor uw auto? Zoekt u plakplastic om uw auto te pimpen of om zon en warmte tegen te gaan? Bij CD Design bent u aan het juiste adres! Al meer dan 30 jaar bieden wij u onze ervaring op het gebied van raamfolies waaronder plakplastic ramen voor iedere auto. CD Design in dé specialist op het gebied van glasfolie. Wij staan bekend als professioneel opgeleide glasfoliespecialisten in de regio Wijk en Aalburg en ver daarbuiten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden.

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Plakplastic ramen aanbrengen

inkijkwerende folie

Heeft u plakplastic ramen nodig? Bij CD Design bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar echte raamfoliespecialisten. Doordat wij al meer dan 30 jaar werken met de beste materialen zijn wij in staat om ook voor uw autoruit een geschikte plakplastic te realiseren. Ons goed opgeleide team lamineert plakplastic zonder dat uw autoruit gedemonteerd hoeft te worden. Hierdoor beperken wij de eventuele beschadigingen aanzienlijk en kunnen wij in een korte tijd uw plakplastic ramen realiseren. CD Design komt graag naar u toe! Doordat wij uw raam niet demonteren zijn wij in staat om op verschillende locaties deze handeling uit te voeren. CD Design zit gevestigd in Wijk en Aalburg (NB), wij voorzien ook in onze werkplaats uw autoruit van uw gewenste plakplastic, glasfolie of van anti-steenslagfolie.

Professioneel advies

Onze medewerkers zijn allemaal opgeleid met de juiste ervaring, papieren en passie voor het vak. Naast plakplastic ramen bent u bij ons ook op het juiste adres voor het realiseren van zonwerende-en veiligheidsfolie voor uw kantoorpand. Wij adviseren u graag over onze zon- en warmte-werende folies, protectie en veiligheid en onze duurzame oplossingen. De raamfolies van CD Design zijn UV-werend, veilig en inkijk-werend. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de grote voordelen die wij u bieden door gebruik te maken van onze multifunctionele glasfolies.

Zeer scherpe prijs plakplastic ramen

Wij bieden u zeer scherpe prijzen aan voor het gebruik maken van onze multifunctionele raamfolies. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt te allen tijde een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo krijgt u een goede beeld van onze diensten en de daarbij behorende kosten. Wij verkopen onze raamfolies aan de zakelijke als particuliere markt. Heeft u vragen over onze folies? Wij staan u graag te woord!