Raam plakfolie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Heeft u raam plakfolie nodig? Heeft u een auto die u graag zou willen laten beplakken met raam plakfolie? En bent u daarom op zoek naar een professioneel bedrijf dat dit op de juiste wijze voor u kan uitvoeren? Bij het plakken van raam plakfolie is het belangrijk dat dit wordt gedaan door iemand met ervaring en expertise. Bij CD Design werken vakkundige mensen, die speciaal zijn opgeleid als glasfoliespecialist. CD Design is dan ook hét adres als u op zoek bent naar raam plakfolie. We gaan vakkundig te werk om uw auto te voorzien van raam plakfolie. Er zijn verschillende soorten raam plakfolie waar u uit kunt kiezen bij CD Design. Wij geven u graag advies!

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

De voordelen van raam plakfolie

veiligheidsfolie

Raam plakfolie heeft verschillende voordelen en mogelijke toepassingen. Zo kan raamfolie bijvoorbeeld worden toegepast als u meer privacy in uw auto wilt. Raam plakfolie zorgt er namelijk voor dat de inkijk wordt beperkt. Raamfolie kan ook worden gebruikt om de warmte van de zon tegen te houden of UV-straling. Daarnaast zorgt raamfolie ook voor meer veiligheid. Bij CD Design werken we zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren. We hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolie bij CD Design. We leveren en installeren in heel Nederland. Dit is mogelijk, omdat we op locatie kunnen werken. Wanneer onze medewerkers uw auto voorzien van raam plakfolie dan is het bijvoorbeeld niet nodig dat de ramen van uw auto gedemonteerd worden. Hierdoor kunnen wij ter plekke uw auto voorzien van onze raamfolie. Wilt u toch graag dat uw auto op onze locatie wordt behandeld met de raamfolie? Dat is ook mogelijk. U vindt CD Design in Wijk en Aalburg.

Mogelijke toepassingen van raam plakfolie

De raam plakfolie van CD Design kan niet alleen worden toegepast bij auto's, maar ook bij gebouwen. Wanneer u bijvoorbeeld uw kantoor laat voorzien van folie kunt u het energiegebruik reduceren tot 80%! Folie van CD Design kan zo een duurzame oplossing zijn die heel effectief is. Bij CD Design kunnen we u uitstekend adviseren over onze verschillende producten en de toepassingen ervan. Wilt u weten hoe u uw wagenpark veiliger kunt maken dankzij onze folies? Of wilt u misschien de inkijk in uw auto beperken? Bij CD Design horen we graag van u wat uw wensen zijn. Wij kunnen u dan precies vertellen wat raam plakfolie van CD Design voor u kan betekenen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden van onze raam plakfolie!