Raamfolie kantoor

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Heeft u raamfolie kantoor nodig? Heeft u een eigen kantoorpand of bedrijfspand? En zoekt u naar eenvoudige en effectieve manieren waarmee u energie kunt besparen? Met de raamfolie kantoor van CD Design kunt u op een makkelijke manier het energieverbruik binnen uw bedrijf reduceren. CD Design is dé specialist als het gaat om raamfolie en heeft verschillende soorten folie in het assortiment. Bij CD Design bieden we bijvoorbeeld folie die gebruikt kan worden in gebouwen maar ook folie waarmee u bijvoorbeeld UV-straling kunt filteren in uw auto. Bij het plakken van raamfolie kantoor gaan onze medewerkers, opgeleide glasfoliespecialisten, vakkundig te werk voor een strak resultaat. We vertellen u graag meer over de voordelen van raamfolie kantoor!ergroot uw privacy en gaat het verkleuren van uw interieur tegen. Daarnaast heeft het een inbraakpreventie en voorkomt het verblinding. Zoals u merkt heeft raamfolie veel voordelen en geeft het niet alleen een stoer uiterlijk, maar is het ook een effectieve werking op uw veiligheid en uw interieur.

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Raamfolie kantoor bij CD Design

inkijkwerende folie

Benieuwd naar de voordelen van raamfolie kantoor? CD Design heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolie. We hebben een assortiment met verschillende folies, die allemaal andere eigenschappen en voordelen hebben. We verkopen onze folies bij CD Design aan zakelijke klanten, maar ook aan particulieren. We leveren en installeren onze folies in heel Nederland. Het beplakken van autoramen doen wij bijvoorbeeld op locatie, zodat u niet met uw auto naar onze locatie hoeft te komen. We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor u, ook als het gaat om raamfolie kantoor. Bij CD Design is raamfolie kantoor altijd maatwerk. We kijken hoe folie op de meest optimale manier kan worden ingezet bij u op kantoor, om zoveel mogelijk energie te kunnen besparen. U kunt met onze folie het energieverbruik binnen uw bedrijf tot 80% reduceren! De raamfolie kantoor van CD Design draagt op die manier bij aan de duurzaamheid van uw kantoor.

Advies over raamfolie kantoor

Hoeveel energie kunt u met onze folie besparen? Is de folie zichtbaar vanuit uw kantoor? U heeft misschien verschillende vragen over het toepassen van raamfolie kantoor. We vertellen u daarom graag meer over de folie die u nodig heeft bij uw kantoor. We geven u aan de hand van uw wensen persoonlijk advies over het gebruik van folie op de ramen van uw kantoor. Zo weet u precies wat u van de raamfolie kantoor kunt verwachten en hoe wij te werk zullen gaan wanneer we bij u langskomen. Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. De folie van CD Design is een slimme investering als u het energieverbruik op uw kantoor terug wilt dringen. We bieden u bij CD Design een duurzame oplossing voor een zeer scherpe prijs. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen!