Raamfolie zonwerend

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar raamfolie zonwerend? Voor zowel bedrijven als particulieren leveren wij raamfolie zonwerend op maat. Wilt u graag meer functies dan alleen een zonwerende functie in de folie verwerkt hebben? Wij kunnen er een extra laag in verwerken tegen UV- stralingen en ook de inkijk is dan minder. Wilt u een folie waarbij alleen een laag van UV- straling of inkijkwering in verwerkt is, dan is dat ook mogelijk. Wij hebben een ruim en divers aanbod raamfolies. Wilt u bijvoorbeeld een raamfolie aanbrengen bij uw bedrijf zodat u de beamers, computerschermen en digiborden beter kunt lezen? Bij te veel lichtinval zijn deze schermen niet tot nauwelijks te lezen. Bij het creëren van minder lichtinval in de ruimte kan iedereen de borden beter lezen en kunnen de presentaties ook bij mooi weer gewoon doorgaan. Wilt u weten wat er verder allemaal nog mogelijk is met raamfolies? Wij vertellen u graag meer over onze producten. Wij adviseren u graag over zon- en warmte werende folies, folies met een UV- en inkijkwering en over de protectie en veiligheid die de raamfolies kunnen bieden.

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Raamfolie zonwerend van CD Design

inkijkwerende folie

Bij ons is ieder raamfolie zonwerend op maat te maken. U hoeft enkel alleen maar de maten van de ramen door te geven en de rest regelen wij. Als net de bovenkant of zijkant niet aansluit is de optimale werking weg. Wij zorgen ervoor dat u optimaal rendement behaalt bij het plakken van raamfolies. Wilt u graag een bepaalde afbeelding in het raamfolie laten terug komen of een bepaalde tekst? Wij kunnen alles verwerken in de folies. Misschien wilt u wel een raamfolie bij de voordeur plaatsen waarbij het huis nummer goed zichtbaar is. Dan heeft u èn minder inkijk in uw woning èn het ziet er stijlvol uit omdat het nummer eruit gesneden is. Onze raamfolies zijn voor elk type raam mogelijk. Heeft u enkel glas, oud dubbelglas, HR glas of gelamineerd glas, het maakt allemaal niet uit, want wij maken de raamfolie per raam op maat. Misschien heeft u enkel glas maar wilt u daar graag dubbel glas inzetten voor de isolatie. Dit is een dure investering. Wij hebben de betaalbare oplossing voor u! Door een raamfolie met isolerende functie erop te plakken krijgt enkel glas de werking van dubbel glas, maar dan betaalbaar! Wij zijn het adres voor raamfolie zonwerend.

Het aanbrengen van raamfolie zonwerend

Het aanbrengen van raamfolie zonwerend is niet moeilijk! Het enige waar u rekening mee moet houden is de manier van aanbrengen. De eerste keer moet gelijk goed zijn omdat u anders de luchtbellen en strepen blijft zien. Wij leveren een instructieblad mee waar alle handelingen uitgebreid op beschreven staan. Wilt u graag de raamfolie laten aanbrengen door een expert? Dan komen onze experts hem graag plakken voor u. Wij leveren tot wel 10 jaar garantie! Wacht niet langer en benader ons.