UV folie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar UV folie voor uw auto, zodat UV-straling kan worden gefilterd? Kies dan voor de UV folie van CD Design. Bij het laten beplakken van uw auto met UV folie is het belangrijk dat dit op de goede manier wordt gedaan. Wanneer u kiest voor folie van CD Design bent u verzekerd van een strak resultaat. CD Design levert en installeert hoogwaardige folies in heel Nederland. We bieden verschillende soorten folies en hebben ook UV folie in ons assortiment. We vertellen u graag meer over de voordelen van deze folie!

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

De voordelen van UV folie

inkijkwerende folie

Benieuwd naar de voordelen van UV folie? CD Design is dé glasfoliespecialist. Onze medewerkers zijn speciaal tot glasfoliespecialist opgeleid. Wanneer u uw auto laat beplakken met folie is het uiteraard belangrijk dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Het plakken van UV folie door CD Design levert u meerdere voordelen op. Niet alleen wordt UV-straling gefilterd en voorkomt u bijvoorbeeld verkleuringen in uw interieur, maar u heeft ook minder last van warmte door de zon. Daarnaast kunt u, wanneer u kiest voor CD Design, het beplakken op locatie uit laten voeren. U hoeft dus niet naar onze locatie te komen met uw auto. Bij het beplakken hoeven de ramen van uw auto niet gedemonteerd te worden. Dit zorgt ervoor dat het beplakken met de folie op locatie kan worden uitgevoerd door CD Design! Deze werkwijze zorgt er ook voor dat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk is.

UV folie laten aanbrengen door CD Design

Bij CD Design hebben we meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolies. We verkopen bij CD Design onze folies aan zowel zakelijke klanten als particulieren. U kunt uw eigen auto laten beplakken met onze raamfolie, maar bijvoorbeeld ook het wagenpark van uw bedrijf. Wij leveren en installeren in heel Nederland. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is met onze folies? Bij CD Design geven we u graag advies. We kunnen u alles vertellen over protectie, veiligheid en duurzame oplossingen, of over zon- en warmtewerende folies en folies voor UV- en inkijkwering. Het is maar net wat u nodig heeft in uw auto. Onze folies kunnen ook worden toegepast bij gebouwen. U kunt dan energieverbruik reduceren tot wel 80%. Wilt u hier graag meer over weten? Ook hierover adviseren wij u graag. Ontdek alle voordelen van onze folies en profiteer van onze zeer lage prijzen. Met de UV folie van CD Design maakt u de juiste keuze!