Blindeerfolie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar blindeerfolie? Bij CD Design ben je daarvoor aan het juiste adres! Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met het beplakken van blindeerfolie op ramen. Wij hebben jarenlange ervaring in het plakken van raamfolies, blindeerfolie, uv werende folies, en inkijkwerende folies. Door de jaren heen hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en weten wij als geen ander hoe wij het beste blindeerfolie kunnen plakken. Onze specialisten adviseren je graag in jouw keuze in blindeerfolie voor jouw autoruiten.

Er zijn diverse voordelen aan het gebruiken van blindeerfolie of raamfolie. Het zorgt voor bescherming van rondvliegende glassplinters, je hebt minder last van zonnewarmte en UV-straling. Onze blindeerfolie vergroot jouw privacy en gaat het verkleuren van jouw interieur tegen. Daarnaast heeft het een inbraakpreventie en voorkomt het verblinding. Zoals je merkt heeft raamfolie veel voordelen en geeft het niet alleen een stoer uiterlijk, maar is het ook een effectieve werking op jouw veiligheid en jouw interieur.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Blindeerfolie voor uw auto

veiligheidsfolie

CD Design verkoopt blindeerfolie en raamfolie voor de zakelijke markt, maar verkoopt ook zijn folie aan jou als particulier. Wij leveren en installeren onze raamfolie door heel Nederland! Wij adviseren je graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. Blindeerfolie voor jouw auto heeft meerdere voordelen. Onze medewerkers adviseren je graag over onze aangeboden blindeerfolie voor jouw autoruiten.

Blindeerfolie bij CD Design

CD design is dé specialist in blindeerfolies. Wij beschikken over professionele en goed opgeleide glasfoliespecialisten. Wij lamineren de blindeerfolie zonder dat jouw autoruiten gedemonteerd hoeven te worden. Dit is een groot voordeel, want zo kunnen wij op elke gewenste locatie jouw autoruiten voorzien van blindeerfolie. Onze specialisten kunnen op een eenvoudige en veilige manier uw autoruiten lamineren met folie. In onze werkplaats in Wijk en Aalburg lamineren wij ook jouw autoruiten. Wij komen op locatie en helpen je in onze werkplaats.

Je bent bij CD Design ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar maatwerkoplossingen voor gebouwen.Wij adviseren je graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Zoals je merkt zijn de mogelijkheden bij CD Design eindeloos. Onze medewerkers vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het lamineren van jouw autoruiten, ramen of maatwerkoplossingen voor gebouwen. Je kunt ons altijd telefonisch bereiken voor vragen.