Voorruit protectie met ClearPlex folie

Bescherm jouw voorruit tegen steenslag met onze ClearPlex folie. Deze transparante en sterke folie biedt veiligheid en bovendien gaat er geen tijd verloren aan raamreparatie.      Deze voorruit protectie biedt tevens bescherming tegen de zon, rondvliegend puin en gevaren voor de weg. 

De ClearPlex folie is ook de ideale uitkomst voor oldtimers, vrachtwagens en bussen waar voorruiten zeer kostbaar zijn en lastig te verkrijgen. 

Voorruit protectie

Kenmerken van de voorruit protectiefolie:

  • ruitbreuk is uitgesloten
  • glasheldere polyester voorruit protectiefolie
  • 9H hardheid en hierdoor harder dan glas
  • krasbestendig, tevens bestand tegen gebruik ruitenwissers
  • onzichtbaar na montage
  • bescherming tegen steenslag, vuil en zon

 

Geniet van alle voordelen

ClearPlex voorruit protectie behoudt de krasbestendigheid en is waterafstotend. Deze voorruit protectiefolie is ideaal voor luxe en klassieke auto's maar ook voor vrachtwagens.

ClearPlex-film beschermt het interieur van een voertuig en zijn inzittenden tegen 99,9% van de schadelijke UV-straling. Dus je blijft koeler en geniet meer bescherming.

ClearPlex biedt snellere afvoer van regen en sneeuw wat resulteert in een betere zichtbaarheid. Het is optisch helder dus het zal je zicht niet schaden en naadloos integreren met je voorruit. De film is thermisch aangebracht naar elke bocht van de voorruit, waardoor een band ontstaat met het glas dat zorgt voor optische helderheid.


 

Clear plex oldtimer
Schermafbeelding 2020-01-31 om 12.17.57 2

Bespaar met de ClearPlex raamfolie

De ClearPlex raamfolie is een zelf herstellende beschermingsfolie. Doordat deze raamfolie zeer sterk is bespaar je tijd en geld aan raamreparatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw auto? stel je vraag over voorruit protectie.