UV-werende folies voor gebouwen

De UV-werende folies van CD Design Glasfolies beperken de lichtinval in jouw huis of kantoor en houdt de UV-straling tegen. 

De ultraviolette straling en het felle licht van de zon zijn de oorzaak van verkleuring van vloerbedekking, meubilair en andere zaken aanwezig in het interieur van kantoren en woningen. Voorkom deze problemen met UV-werende folie. 

Warmtewering_a-400x297

Voorkom verkleuring

 

De geïnstalleerde UV-werende folie kan verkleuring van je interieur voorkomen omdat de folie de lichtinval kan beperken en de UV-straling kan tegenhouden. Naast zonnestraling is UV-straling één van de grootste oorzaken van het verkleuren van je interieur. UV-werende folie is daarvoor een relatief goedkope en makkelijke oplossing. 

Transparante UV-werende folie

 

UV-werende folie is een vrijwel onzichtbare glasfolie en is gemaakt van heldere transparante polyesterlaagjes met desgewenst hiertussen een reflecterende laag.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw interieur te beschermen tegen zonlicht en UV-straling?
Neem contact op met ons.

Wij  adviseren je graag welke raamfolie het beste past bij jouw huis of bedrijf. Zowel zakelijk als particulier kun je bij CD Design terecht voor de beste raamfolies op maat.

 

 

 

inkijkwerende folie
shutterstock_139796407 2

Voor ieder probleem de juiste raamfolie

 

Naast UV-werende folies bieden wij nog een tal van andere raamfolies aan: