Veiligheidsfolies voor gebouwen

Met Protect-Glass veiligheidsfolie wordt er een barrière gecreëerd zodat het binnendringen via de ramen nagenoeg onmogelijk is. Met de veiligheidsfolie van CD Design Glasfolies bescherm je niet alleen je ramen maar ook jezelf. Protect-Glass houdt de eventuele glassplinters bij een ruitbreuk bij elkaar, waardoor de kans op letsel minimaal is.

Schermafbeelding 2020-01-28 om 23.28.48

Bescherm je ramen met veiligheidsfolie

Protect-Glass is een speciaal ontwikkelde veiligheidsfolie die aan de binnenzijde van de ruiten wordt gelamineerd. De impactweerstand is zó sterk, dat meerdere inslagen probleemloos worden opgevangen waarbij de binnenzijde van de ruit volledig intact blijft. De veiligheidsfolie is tevens verkrijgbaar voor je autoruiten.

Bekijk hier het verschil tussen een ruit voorzien van veiligheidsfolie en zonder folie.

Inbraakwering 

 

Inbraak is aan de orde van de dag en glas is een gemakkelijk doelwit om snel toegang te krijgen. Met Protect-Glass wordt er een barrière gecreëerd zodat het binnendringen nagenoeg onmogelijk is. Deze toepassingen vallen in de EN356 P1A en P2A norm. 

 

766065
shutterstock_1397510

Bescherming met Protect-Glass


Protect-Glass veiligheidsfolie houdt de eventuele glassplinters bij een ruitbreuk bij elkaar, waardoor de kans op letsel minimaal is. Denk daarbij aan openbare gebouwen, sporthallen, scholen, ziekenhuizen, en de voedselindustrie (HACCP en BRC). Hiervoor gelden de EN12600 normen, variërend van 3B t/m 1B.  

Protect-Glass is tevens UV-werend, de serie UV Gard (tot 410NM) is een perfecte oplossing tegen verkleuring van artikelen en producten. 

Explosiewering met veiligheidsfolie


Je kunt met Protect-Glass de EN356 P3A norm behalen, dit is de hoogst haalbare norm met Protect-Glass op het gebied van manuele aanvallen of bomexplosies. Er zijn voor deze oplossing wel speciale voorwaarden* en een constructieve randafwerking op de folie en het raamkozijn van toepassing. (* vraag naar de voorwaarden) 

Neem contact op voor onze veiligheidsfolie mogelijkheden.

 

Schermafbeelding 2020-01-28 om 23.26.44