Veiligheidsfolies voor voertuigen

Beveilig je autoruiten met onze veiligheidsfolie. Een ruit voorzien van veiligheidsfolie kan niet worden ingeslagen maar kan wel van binnen naar buiten worden geduwd. Naast het beschermen tegen inbraak, beschermt het ook jou en je passagiers in geval van een ongeluk. Doordat de veiligheidsfolie is ontworpen om het glas bijeen te houden voorkomt het rondvliegende glassplinters. 

veiligheidsfolies voor je auto

Veilig op (de) weg en in de auto

 

Onze veiligheidsfolies zijn ontworpen om het glas bijeen te houden en maken de autorit veiliger voor jou en jouw passagiers.

Bij een poging tot inbraak zorgt de folie ervoor dat het glas beter aan elkaar blijft plakken en minder schade aanricht.  Bekijk hier om een goede indruk te krijgen wat Protect-Glass folie ongemak kan verhelpen.

Verschillende tinten veiligheidsfolie

 

De veiligheidsfolie is in verschillende tinten verkrijgbaar bij CD Design.
Een donkere veiligheidsfolie is tevens
inkijkwerend waardoor jouw spullen in het voertuig aan het zicht worden onttrokken. De folie is uit meerdere lagen opgebouwd wat de folie extra stevig maakt.

We hebben veiligheidsfolie in verschillende klasse. Bij een glassplinterbescherming hoeven de ramen niet gedemonteerd te worden. Bij een inbraak vertragende folie dienen de ruiten wel gedemonteerd te worden, hierdoor kan de folie over het volledige ruit geplakt worden wat de inbraak vertragende functie verbeterd.

Bekijk de mogelijkheden hier en stel je (raam)folie zelf samen met onze tintsimulator.

 

Schermafbeelding 2020-01-31 om 14.38.24