Blindeerfolie raam

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar blindeerfolie raam? Bij CD Design ben je aan het juiste adres! In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het blinderen van autoramen. Wij hebben in de loop der jaren een groot team om ons heen opgebouwd, die stuk voor stuk de kneepjes van het vak kennen. Je weet bij CD Design zeker dat je tevreden naar huis gaat met jouw geblindeerde ramen. Als je op zoek bent naar een goed bedrijf die blindeerfolie raam kan lamineren, dan bent je bij ons op aan het juiste adres! Wij komen graag naar je toe op locatie, maar je bent ook van harte welkom in onze werkplaats in Wijk en Aalburg.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Blindeerfolie raam van CD Design

inkijkwerende folie

Bij CD Design ben je op de juiste plaats als je op zoek bent naar een goed en gespecialiseerd bedrijf voor het beplakken van jouw autoruiten. Doordat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben op het gebied van raamfolies weten wij als geen ander hoe wij dit snel en goed kunnen realiseren. CD Design heeft een groot team om zich heen ontwikkeld die secuur aan de slag gaat met jouw autoruiten. Voor blindeerfolie raam ben je bij CD Design in goede handen. Doordat wij met precisie de blindeerfolie raam uit onze machine halen, hoeven wij niet uw gehele ruit uit jouw auto te halen. Op de millimeter af is jouw blindeerfolie gesneden door onze machines. Onze specialisten zorgen ervoor dat met grote precisie uw blindeerfolie op jouw autoruit wordt gelamineerd zonder dat wij jouw raam beschadigen.

Zakelijk en particulier gebruik van raamfolie

Al meer dan 30 jaar heeft CD Design ervaring in het plakken van raamfolies. In deze periode hebben wij zowel zakelijke als particuliere klanten erbij gekregen. Hierdoor leveren wij enerzijds vakwerk af bij particulieren en anderzijds aan de zakelijke markt. Denk je aan het beplakken van jouw ramen van jouw bedrijfspand? Wist je dat het beplakken van jouw bedrijfspand diverse voordelen met zich mee brengt? Hierbij valt te denken aan het tegenhouden van het zonlicht, hiermee houd je ook de warmte tegen. Ook is het beplakken van jouw ramen een stukje protectie en veiligheid. Wij adviseren je graag over onze zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid en daarnaast onze duurzame oplossingen. Al onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. Het gebruiken van raamfolie kan energie besparen en reduceren tot wel 80%! CD Design bied je altijd een scherpe prijs! Heb je vragen? Onze medewerkers staan je graag te woord.