Folie op raam

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar folie op raam? Onze folie op raam is zelfklevend en gemakkelijk zelf te monteren. Folie op raam beschermt jouw huis of kantoor tegen de zon, tegen de kou of kan een verduisterende werking geven. Door bij jouw huis folie op raam te monteren, creëer je minder inkijk vanuit buiten, maar behoud je het zicht van binnen naar buiten.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Warmtewering folie op raam

inkijkwerende folie

Met een warmtewerend glasfolie kun je het werk- en leefklimaat verbeteren. Het geeft personeel een rustgevend gevoel en het blijft koeler in het gebouw.  In de zomer leveren de raamfolies een lagere temperatuur in het gebouw en in de winter houdt de folie de warmte naar buiten tegen en blijft het aangenamer binnen. Door een passende folie op maat te plaatsen, kan er een flinke besparing gemaakt worden op de energie kosten. Warmte-werende folie biedt de oplossing voor jou en geeft je de controle over jouw huis of kantoor terug. Met een speciaal ontwikkelde op maat gemaakte glasfolie houdt jouw beglazing tot 85% van de zonnewarmte tegen. Je hebt door de folie geen inkijk, maar wel uitkijk! Wij hebben een ruim assortiment en laten je graag informeren over de mogelijkheden. Wij bieden tot wel 10 jaar garantie aan!

Folie op raam voor een scherpe prijs

Bij ons betaal je nooit teveel voor een folie op raam. Wij passen voortdurend onze prijzen aan als de concurrenten dat ook doen. Voor ons is ook geen opdracht te gek! Wij werken samen met Solar Protection (SPF). Zij zijn een distributeur die onze producten naar Nederland halen. De folies worden geproduceerd in Amerika en worden door SPF ingekocht. Zij staan voor service, professionaliteit en flexibiliteit. Dit geven wij weer door aan de klanten en daardoor sta je bij ons nooit voor verassingen met jouw folie op raam.

Over CD Design

CD Design heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolies. Wij leveren voor zowel bedrijven als particulieren. Heb je een raam waar je graag een raamfolie op wilt? Wij zijn dé specialist in glasfolies op maat! Wij beschikken over professioneel opgeleide glasfolie specialisten die je graag te woord staan over de mogelijkheden. Wil je jouw huis of jouw bedrijfspand een stijlvolle uitstraling geven of voorzien van een zonwerende en/of veiligheidsfolie dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze persoonlijke service en direct contact, ben je baltijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en 100% perfectie. Je staat bij ons nooit voor een verassing. Je weet precies wat je van ons kunt verwachten.