Folie raam

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar folie raam? Wil je meer uit jouw huidige ramen halen met een kleine investering? Raamfolie is een makkelijke en goedkope manier om meer uit jouw ramen te halen. Raamfolie is een flinterdunne folie die jou door de zelfklevende functie gemakkelijk zelf op jouw glas plakt. De folies bevatten verschillende mogelijkheden. Het kan warmte besparend zijn of wil je een folie waar een uv- wering in zit? Elke soort folie heeft zijn eigen waarde. Folie kan ook een isolerende functie hebben, een inbraak werende functie geven, maar kan ook worden ingezet om de ramen te decoreren. Wij zijn de specialist voor jouw folie raam.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Folie raam plaatsen door CD Design

inkijkwerende folie

Op zoek naar een specialist voor jouw folie raam? Onze inbraak werende of veiligheidsfolie helpt jouw woning of bedrijf veiliger te maken.  Bij het breken van het glas, houdt de folie het raam bij elkaar. De extra laag zorgt ervoor dat de losse delen niet verspreid worden. Door de rondvliegende glasdelen tegen te houden, wordt jouw interieur niet nog erger beschadigd en kan er niemand in glas gaan staan. Door het folie wordt het ook steeds lastiger voor inbrekers om binnen te komen. De folie kan in verschillende soorten geleverd worden. Er is bijvoorbeeld een transparante versie en die geeft zowel van binnen als buiten normaal zicht. Er kan ook gekozen worden voor spiegelfolie. Dan is de doorzicht van buiten naar binnen dicht, maar van binnen naar buiten blijft optimaal zicht. Wij zijn de specialist voor jouw raam folie.

Folie raam, effectief en functioneel!

Naast veiligheidsfolie kan er ook gekozen worden voor decoratie folie raam. Zo kan er een raam omgetoverd worden tot een glas-in-lood raam, door middel van folie. Glas-in-lood ramen zijn vaak duur en exclusief te verkrijgen. Door gebruik te maken van decoratiefolie, is het mogelijk om een glas-in-lood raam te creëren in jouw huis. Er is enorm veel mogelijk met decoratie folie bij ons. Wij maken alles op maat. Je mag zelf een patroon aanleveren, maar wij kunnen ook een ontwerp voor je maken als je niet weet wat u precies wilt. Wij zien je graag tegemoet om de mogelijkheden te bespreken.

Over CD Design

CD Design is een bedrijf dat in het Brabantse dorpje Wijk en Aalburg gelegen is. Wij werken met deskundig personeel, die u advies op maat kunnen geven. Door onze jarenlange ervaring, ben je aan het juiste adres. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Zien wij je snel in Wijk en Aalburg of op locatie?