Folie raam

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar folie ramen? En wil je dat het beplakken met de folie op een goede en vakkundige manier gebeurt? Kies dan voor folie ramen CD Design. CD Design is dé specialist als het gaat om raamfolie. We hebben verschillende soorten folie in ons assortiment en we leveren en installeren in heel Nederland. Elke soort folie heeft andere eigenschappen en mogelijke toepassingen. We geven je aan de hand van jouw wensen graag advies over het toepassen van folie ramen van CD Design. We vertellen je graag hoe je van de vele voordelen van onze folies kunt profiteren!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Folie ramen plaatsen door CD Design

inkijkwerende folie

Met de folie ramen van CD Design kun je op een makkelijke manier meer privacy creëren. Ook kun je er met folie van CD Design voor zorgen dat UV-straling of de warmte van de zon buiten de deur blijft. Onze folie zorgt ook voor meer veiligheid. De folies van CD Design kunnen worden toegepast op de ramen van jouw auto, maar ook op gebouwen. Door bijvoorbeeld de ramen van jouw bedrijfspand te laten beplakken met folie van CD Design kun je het energieverbruik reduceren tot 80%! We bieden met onze folie zo een duurzame oplossing. Als je zoekt naar folie ramen voor jouw auto, dan kunnen we op locatie bij je langskomen om jouw autoramen van folie te voorzien. Jouw autoramen hoeven namelijk niet gedemonteerd te worden als wij de ramen beplakken. Dit zorgt ervoor dat wij op elke locatie te werk kunnen gaan maar het zorgt er ook voor dat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk is! We leveren en installeren onze folies in heel Nederland.

Folie ramen van CD Design

Bij CD Design hebben we vele jaren ervaring op het gebied van raamfolie. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleide glasfoliespecialisten die strak en vakkundig werk afleveren. We bieden je een zeer scherpe prijs bij CD Design en geven je graag persoonlijk advies. We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over de mogelijke toepassingen van folie ramen voor jouw bedrijf of voor in jouw auto. We kunnen je alles vertellen over de zon- en warmtewering van onze folies, de UV- en inkijkwering of bijvoorbeeld over de protectie en veiligheid. Ook geven we je graag meer informatie over onze duurzame oplossingen. Wil je meer weten? Of heb je misschien een vraag over de folie ramen van CD Design? Neem dan contact met ons op. We laten je graag zien hoe je kunt profiteren van de voordelen van onze producten!