Folie ramen zonwerend

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Heb je folie ramen zonwerend nodig? Wil je op een eenvoudige manier de zon kunnen weren uit jouw auto? Zoek je een manier om ervoor te zorgen dat het niet zo warm wordt in jouw auto als er felle zon is? Kies dan voor folie ramen zonwerend van CD Design! De folie ramen zonwerend van CD Design bied je meerdere voordelen. Zo kan de folie op locatie op jouw auto geplakt worden door onze medewerkers en zo zorgt de folie ervoor dat je de zon uit jouw auto kunt weren. CD Design is dé specialist op het gebied van raamfolie. We hebben verschillende soorten raamfolie in ons assortiment. Bij CD Design leveren en installeren we de glasfolie door heel Nederland.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Onze folie ramen zonwerend

inkijkwerende folie

Benieuwd naar de voordelen van onze folie ramen zonwerend? Bij CD Design hebben we meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolie. We verkopen verschillende soorten folie, zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren. Bij het plaatsen van raamfolie is het belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt. Als je kiest voor folie ramen zonwerend van CD Design dan kun je rekenen op een strak resultaat. Als onze medewerkers, opgeleide glasfoliespecialisten, uw autoramen komen beplakken dan kunnen zij dit op locatie voor jou doen. Dit scheelt je veel tijd, want je hoeft namelijk niet naar onze locatie te komen om het beplakken van de autoramen uit te laten voeren. Bij het beplakken van de autoramen hoeven de autoramen niet gedemonteerd te worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat onze medewerkers jouw autoramen op locatie kunnen beplakken, maar het maakt ook de kans op beschadigingen zo klein mogelijk!

Advies over folie ramen zonwerend

Ben je benieuwd wat er met onze folie allemaal mogelijk is? Bij CD Design geven we je graag advies. We kunnen je bijvoorbeeld alles vertellen over zon- en warmtewerende folies, of over folies die UV- en inkijkwerend zijn. Ook kunnen we je meer vertellen over de manier waarop onze folies kunnen zorgen voor meer veiligheid of duurzaamheid. Onze folie kan ook gebruikt worden in gebouwen. Je kunt dan het energieverbruik reduceren tot wel 80%! Onze folie kan op die manier bijdragen aan de duurzaamheid van een gebouw. Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig en kunnen op veel verschillende manieren worden toegepast. Wij bieden jou een zeer scherpe prijs voor de folie ramen zonwerend. Wil je meer weten of heb je misschien een vraag? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de verschillende folies van CD Design!