Folie voor raam

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar folie voor raam? Een folie voor raam van ons is altijd zelfklevend en op maat gemaakt voor elk raam. Wil je graag dat de folie op het raam door ons gemonteerd wordt? Dat kan, wij doen montage en installatie door het hele land. De folie voor raam is door de zelfklevende functie ook gemakkelijk zelf te monteren. Wij leveren een gebruikersaanwijzing, waarin stapsgewijs de manier van installeren in staat. De folie voor raam kan verschillende functies hebben voor jouw huis of bedrijf zoals warmtewering, inkijkwering en/of uv-werving. Door ons ruime aanbod heb je genoeg keuze. Een combinatie van verschillende functies is ook mogelijk!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Inkijkwering folie voor raam

inkijkwerende folie

Op zoek naar een folie voor raam? Inkijk-werende glasfolie is dé ideale oplossing tegen inkijk van buitenaf. Het behoudt namelijk wel de uitkijk van binnenuit. Jouw personeel kan ongestoord hun werk doen zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf. Want zeg nu zelf, hoe vaak kijken mensen jouw huis of het kantoor in van buitenaf? Heel vaak! Even kijken wat voor een interieur er staat of hoe het bedrijf eruit ziet. Een inkijk-werende folie biedt jouw huis of kantoor jouw gewenste privacy. Je hebt door de folie geen inkijk, maar wel uitkijk! Het geeft niet alleen de gewenste privacy, maar heeft ook een inbraak-werend effect. De spullen die in jouw kantoor staan, zie jij van buitenaf niet. Inbrekers worden hierdoor niet tot nauwelijks in verleiding gebracht. Daarnaast bieden sommige series bescherming tegen ruitbreuk, omdat er een extra laag overheen zit. Wij zijn de specialist voor jouw folie voor raam.

Waarom een folie voor raam

Een folie voor op het raam hoeft het buitenaanzicht niet te veranderen. Wij hebben ook vrijwel doorzichtige folies, die alleen de uv- stralingen tegenhouden. Kies je voor een spiegelende folie, dan verandert het buitenaanzicht natuurlijk wel. Door de vele opties, kun je zelf een keuze maken welke soort folie het beste bij jouw huis of kantoor past.

Over CD Design

Maak van jouw kantoor, woning of werkplaats geen winkeletalage. Wij regelen voor jou dat onnodige inkijk niet nodig is. Onze inkijk-werende folie biedt je goede privacy mogelijkheden. Wij hebben folie van spiegelend tot verduisterend, maar ook warmte-werende folies. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, tot wel 10 jaar garantie en onze folies zijn tot 99% uv- werend. Genoeg opties om een passende folie voor je te maken. Wij zijn dé specialist in glasfolies op maat in de regio! Wij leveren en monteren door het hele land. Ons team bestaat uit professionele opgeleide glasfolie specialisten die je graag te woord staan over de mogelijkheden.