Folie voor ramen

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar folie voor ramen? Heb je een auto die snel opwarmt als de felle zon er op schijnt? Zoek je een manier om de zonnestralen of UV te kunnen blokkeren? Of ben je misschien op zoek naar een manier om meer privacy te realiseren in de auto? De folies van CD Design bieden dan uitkomst. Onze folie voor ramen kan op verschillende manieren worden toegepast en biedt je meerdere voordelen. CD Design is dé specialist als het gaat om folie voor ramen. Onze folie kan zowel worden toegepast op auto's als op gebouwen. We vertellen je graag hoe je onze folie kunt gebruiken en wat alle voordelen van onze folies zijn!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom folie voor ramen?

veiligheidsfolie

Met de folie voor ramen van jouw auto van CD Design kun je ervoor zorgen dat UV-straling en felle zon tegengehouden wordt. Hierdoor zal het minder warm worden in jouw auto als de zon schijnt. Ook kan de folie worden gebruikt om meer privacy te realiseren of om de veiligheid van jouw auto te verhogen. Het plakken van de folie voor ramen doen wij op locatie. Dit is mogelijk dankzij onze manier van werken. Wanneer onze medewerkers, geschoolde glasfoliespecialisten, de folie komen plakken dan kunnen de ramen van de auto gewoon blijven zitten. Ze hoeven niet gedemonteerd te worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk is, maar het zorgt er ook voor dat we in heel Nederland kunnen leveren én kunnen installeren. Het is ook mogelijk om de auto te laten beplakken op onze eigen locatie in Wijk en Aalburg.

Advies over folie voor ramen

Onze folie voor ramen kan op verschillende manieren gebruikt worden. We geven je daarom graag advies, zodat je precies weet wat alle voordelen zijn van onze folie. De folies van CD Design zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. We bieden jou een zeer scherpe prijs. Bij CD Design leveren we zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren. We kunnen onze folies ook toepassen bij gebouwen. De folie kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het energieverbruik aanzienlijk daalt. Folie voor ramen van CD Design kan op die manier bijdragen aan de duurzaamheid van een gebouw. Ben je benieuwd wat we bij CD Design voor jou kunnen betekenen met onze folies? Of heb je een specifieke vraag over één van onze folies? Laat het ons dan weten. We vertellen je graag meer!