Glasfolie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar glasfolie? Wordt het soms snel warm in jouw auto als de zon er op schijnt? Zoek je een manier om meer privacy te realiseren in jouw auto? Of wil je op een makkelijke manier jouw auto veiliger maken? Met de folies van CD Design is dit allemaal mogelijk. CD Design is dé specialist als het gaat om het beplakken van auto's met glasfolie. Bij het werken met glasfolie is het heel belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Het resultaat laat zich anders raden. Bij CD Design zijn onze medewerkers speciaal opgeleid als glasfoliespecialist. Zij gaan vakkundig te werk bij het plaatsen van de folie. Ook geven we je bij CD Design graag professioneel en eerlijk advies over onze verschillende folies en de toepassingen ervan!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Glasfolie laten plaatsen op jouw auto of pand

inkijkwerende folie

CD Design is jouw glasfolie specialist. Of je nu de zon of UV-straling wilt blokkeren, meer privacy in de auto wilt of een manier zoekt om meer veiligheid te realiseren, de folie van CD Design is altijd een goede keuze. Het is een makkelijke manier om snel resultaat te krijgen. We kunnen de folie zelfs op locatie komen plaatsen. Je hoeft dus niet perse naar onze locatie in Wijk en Aalburg toe. Onze medewerkers gaan tijdens het plakken van de folie dusdanig te werk, dat de ramen van de auto gewoon kunnen blijven zitten en niet gedemonteerd hoeven te worden. Dit heeft niet alleen als voordeel dat er minder kans is op beschadigingen, maar ook dat het plakken van de folie op locatie kan worden uitgevoerd. Wij leveren en installeren in heel Nederland en bieden je een zeer scherpe prijs. CD Design levert zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren! Zo kan iedereen profiteren van de vele voordelen van glasfolie.

Advies over glasfolie

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van glasfolie? Bij CD Design geven we je graag advies. We kunnen je alles vertellen over onze zon- en warmtewerende folie, onze folies tegen UV en inkijk en de manier waarop onze folies zorgen voor meer veiligheid. Onze folie kan niet alleen worden toegepast op auto's. Ook op gebouwen heb je profijt van onze folie. Het zorgt er namelijk voor dat je tot 80% energie kunt reduceren. Glasfolie van CD Design is daardoor een duurzame oplossing als je minder energie wilt verbruiken. CD Design heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolies. We vertellen je graag hoe je in jouw situatie kunt profiteren van alle voordelen van onze folies!