Inbraakvertragende folie nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u inbraakvertragende folie kunt bestellen? Dan ben u bij CD Design aan het juiste adres. Door inbraakvertragende folie op de ramen te plakken, is uw woning veiliger en heeft u minder schade aan de ramen. Door de folie kunnen mensen van buiten niet langer naar binnen kijken, maar u kunt u wel van binnen naar buiten kijken. Om ruiten sterker te maken wordt er vaak gekozen voor anti inbraak folie. Glas is breekbaar en daarom zijn de ruiten altijd een zwakke plaats in een woning of gebouw. Wij zorgen ervoor dat door middel van het aanbrengen van inbraakvertragende folie uw ruiten minder kwetsbaar zijn. De inbraakvertragende folie is dusdanig sterk dat het erg veel tijd kost om er doorheen te komen. Dit vinden inbrekers vaak te lastig om de inbraak toch door te zetten. Zorg dat ze die kans niet krijgen en plak op tijd inbraakvertragende folie op de ramen.

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Met inbraakvertragende folie waarborgt u de veiligheid van een gebouw

veiligheidsfolie

Vanaf het moment dat de inbraakvertragende folie op uw ruiten zit, zal de schade bij ruitbreuk aanzienlijk minder zijn omdat de glasscherven in de folie blijven hangen. U vindt niet overal glasscherven en de poging tot inbraak wordt tegen gehouden. Omstanders kunnen ook niet langer in uw woning kijken en zullen minder interesse tonen. U hoeft ook niet meer extreem goed op te letten wat u in het zicht laat liggen. Omdat steeds meer verzekeringsmaatschappijen hogere eisen stellen aan de beveiliging van uw pand is onze anti inbraak folie de ideale oplossing om ervoor te zorgen dat uw ruiten aan deze eisen voldoen. Daarnaast is het ook een betaalbare oplossing.

Inbraakvertragende folie van CD Design

Door gebruik te gaan maken van inbraakvertragende folie van CD Design profiteert u niet alleen van de inbraakvertragende functie, maar het houdt ook 99% van de UV- stralingen tegen. Daarnaast blijft u glashelder door de ramen kijken van binnen naar buiten. Alle folies zijn voorzien van een hardcoat beschermlaag die jarenlang blijft zitten. Bent u benieuwd wat wij met verschillende soorten en maten folies voor uw woningen kunnen betekenen? Wij komen graag langs op locatie om te kijken naar de ramen en advies op maat te kunnen geven. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om een offerte op maat te ontvangen. Wij zorgen er samen met u voor dat uw woning inbraak proof wordt! Wilt u graag dat wij bij de ramen komen kijken? Neem vrijblijvend contact met ons op.