Inkijkwerende folie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Heb je inkijkwerende folie nodig? Ben je op zoek naar een slimme manier om inkijk tegen te gaan? Wil je meer privacy op jouw werkplek? De inkijkwerende folie van CD Design kan je hierbij helpen. CD Design is gespecialiseerd in glasfolie. We leveren verschillende soorten glasfolie van de hoogste kwaliteit. Deze soorten folie kennen verschillende toepassingen. Ook inkijkwerende folie kun je in ons assortiment vinden. Bij CD Design helpen we je graag om meer privacy te creëeren. Hoe de inkijkwerende folie kan worden toegepast? We vertellen het je graag!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

De inkijkwerende folie van CD Design

inkijkwerende folie

Met de inkijkwerende folie heb je geen last meer van mensen die naar binnen kunnen kijken. Het is een effectief middel om meer privacy te kunnen creëeren. De inkijkwerende folie kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo hebben we inkijkwerende folie die gebruikt kan worden in woningen en bedrijfspanden. De folie zorgt ervoor dat er nog wel van binnenuit naar buiten gekeken kan worden, maar niet meer van buiten naar binnen. Je kunt zo in alle rust werken. De inkijkwerende folie kan ook worden toegepast op autoruiten. Het zorgt ervoor dat jij ook in jouw auto meer privacy hebt. Daarnaast zorgt de folie op de autoruiten voor een sfeervolle en unieke uitstraling van jouw auto.

Inkijkwerende folie plaatsen

Het plaatsen van de inkijkwerende folie gebeurt op professionele wijze. Ons team van ervaren specialisten staat voor je klaar. We leveren en installeren onze producten in heel Nederland. Waar in Nederland je ook woont, je kunt op ons rekenen! Bij CD Design geven we jou ook graag persoonlijk advies. Wat voor folie zoek je precies? Hoe wil je de folie toe kunnen passen? Inkijkwerende folie kan ook op locatie op jouw autoruiten geplaatst worden. Onze werkwijze zorgt er namelijk voor dat het demonteren van autoruiten niet nodig is. Zo kunnen we snel jouw auto voorzien van inkijkwerende folie.

Ben je benieuwd hoe je inkijkwerende folie kunt toepassen voor meer privacy? We leggen je graag uit wat inkijkwerende folie voor jouw privacy kan betekenen tijdens een adviesgesprek. We luisteren naar jouw wensen en we bekijken jouw specifieke situatie. We hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van folies. Deze ervaring zetten we graag in om jou optimaal van dienst te kunnen zijn. Wil je ook meer privacy voor een zeer scherpe prijs? Wil je de voordelen van inkijkwerende folie zelf kunnen ervaren? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten folies uit het assortiment van CD Design!