Inkijkwerende folie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u inkijkwerende folie kunt bestellen? Bent u op zoek naar een slimme manier om inkijk tegen te gaan? Vindt u het geen fijne gedachte dat anderen steeds naar binnen kunnen kijken? Wilt u niet meer op hoeven letten waar u uw spullen opbergt uit het oogpunt van veiligheid? Dat begrijpen wij goed en daarom zijn wij jaren geleden gestart met inkijkwerende folie. Dit is een soort folie dat de ramen gedeeltelijk blindeert. Misschien zit u wel op kantoor en heeft u behoefte aan meer privacy op uw werk. Dan is inkijkwerende folie op de ramen een betaalbare oplossing. De inkijkwerende folie is voor ieder raam op maat te maken. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in glasfolie en helpen u graag met advies op maat. Wij leveren verschillende soorten glasfolie van de hoogste kwaliteit. Deze soorten folie kennen verschillende toepassingen.

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

De inkijkwerende folie van CD Design

inkijkwerende folie

Bent u er klaar voor om uw woning of werkplaats te veranderen in een plaats met privacy? Dan is het tijd om contact op te nemen met CD Design. Wij helpen u graag verder om meer privacy te creëren. Hoe de inkijkwerende folie kan worden toegepast? Wij laten u graag de effecten zien van de inkijkwerende folie. Wij zijn gevestigd in Wijk en Aalburg en verwelkomen u graag op ons kantoor. Wist u bijvoorbeeld dat inkijkwerende folie niet alleen nut heeft voor het inkijken? Maar het is ook een oplossing om de zon uit uw woning of kantoorpand te houden. Daarbij levert het u een flinke energie besparing op, voorkomt het verblinding en reduceert de UV- stralingen. Daarbij voorkomt het ook verkleuringen van uw meubels. Omdat de zon buiten gehouden wordt, blijven uw meubels ook langer mooi. Daarnaast is het een geschikte oplossing om te werken aan safety security. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die inkijkwerende folies kunnen bieden.

Inkijkwerende folie plaatsen

Met de inkijkwerende folie van CD Design heeft u niet langer last van mensen die naar binnen kunnen kijken. Het is een effectief middel om meer privacy te kunnen creëren. De inkijkwerende folie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Wij bieden u betaalbare folie aan zodat u uw woning of kantoorpand kunt omtoveren tot een privé locatie. U hoeft niet langer goed op te letten waar u uw spullen neerlegt want mensen kunnen niet meer goed naar binnen kijken. De folie zorgt er overigens voor dat u nog wel van binnen naar buiten kan kijken.