Isolatiefolie glas

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar isolatiefolie glas? Wist je dat isolatiefolie glas voor jouw huis of gebouw tot wel 80% energie besparing kan leiden? Isolatiefolie glas kan verschillende functies bieden en is daardoor passend voor ieder huis of gebouw! Isolatiefolie glas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor warmtewering, inkijkwering of UV-wering. Wij van CD Design zijn dé leverancier voor hoogwaardige isolatiefolie glas op maat! Wij zorgen ervoor dat jouw energielasten flink omlaag gaan door het leveren van isolatiefolie glas op maat. Voor ieder raam of deur is isolatiefolie mogelijk! Onze isolatiefolie heeft een hoge isolatiewaarde en zijn gemakkelijk en veilig te verwerken. Onze isolatie geeft tijdens het monteren geen irritaties aan jouw huid of luchtwegen. Een ander voordeel van onze isolatie is dat het gemakkelijk te bevestigen is, waardoor je het zelf kunt uitvoeren.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Isolatiefolie glas door CD Design

inkijkwerende folie

Isolatiefolie glas geeft niet alleen besparing op de maandelijkse energielasten, maar doordat onze isolatie is voorzien van alle benodigde testcertificaten komt onze isolatie in aanmerking voor een subsidie. Door het aanvragen van deze subsidie, is het isolatiefolie goedkoop en functioneel in huis. Door deze kostenbesparing is het ook fijner om meerdere ramen te doen, zodat jouw huis top geïsoleerd is en er jaren tegenaan kan. Onze isolatiefolie heeft een lange levensduur en hoeft bijna niet vervangen te worden. Wij leveren en installeren in heel Nederland! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden zijn voor bij jou in huis? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

De beste isolatiefolie glas

Een nieuw glas is altijd prijzig. Welk glas werkt het beste om de warmte binnen te houden in de winter? Dubbel glas, HR++ of Triple glas? De oplossing is isolatiefolie dat op bestaande ramen gemonteerd kan worden. Isolatiefolie geeft direct resultaat. Isolatiefolie kan energie besparing tot wel 80% bieden. Hier hoef je geen nieuw raam voor te monteren. Je kunt de isolatiefolie laten monteren door ons of zelf monteren door de bijgeleverde gebruikersaanwijzing.

Over CD Design

CD Design heeft een team vol met experts voor je klaarstaan. Wij leveren verschillende soorten isolatiefolie glas op maat voor jou. Zo hoef je niet het hele raam te vervangen om de warmte in huis te houden, maar kan er gebruik gemaakt worden van isolatiefolie glas. In de winter wordt de warmte binnen gehouden en in de zomer de warmte buiten gehouden. Je kunt het isolatiefolie glas door onze specialisten laten monteren of zelf monteren. Wij leveren alleen kwalitatief goede producten aan en dit voor zowel zakelijke als particuliere klanten.