Isolerende raamfolie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat isolerende raamfolie levert? Heb je een raam in jouw woning dat kou uitstraalt? Dan is isolerende raamfolie de oplossing! De isolerende raamfolie houdt de koude lucht buiten en de warme lucht blijft langer binnen. Je kunt met isolerende raamfolie gemakkelijk en snel jouw woning goed isoleren. Het bespaart veel energie en je verliest minder warmte. In de winter blijft de woning langer warm en in de zomer houdt de isolerende raamfolie de warmte buiten. Isolerende raamfolie is een betaalbare, makkelijke en snelle manier van isoleren die je direct veel oplevert. Wij zijn de specialist op het gebied van isolerende raamfolie. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer over onze producten.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Het plaatsen van isolerende raamfolie

inkijkwerende folie

Een raam is vaak niet heel groot maar verliest wel enorm veel warmte. Wist je dat isolerende raamfolie van CD Design tot wel 80 procent van de energie kunt reduceren? Dat merk je gelijk! Behalve de isolerende functie van raamfolie is deze ook UV-werend, inkijk werend en veilig. Men kijkt niet snel meer naar binnen en je hebt meer privacy in huis. De raamfolies zijn zowel bij kantoren als woningen te gebruiken. Zodra je isolerende raamfolie bij ons bestelt ontvang je een uitgebreide beschrijving hoe je de raamfolie op het raam moet plakken. De raamfolie is gemakkelijk zelf aan te brengen. Mocht het niet lukken dan kunnen wij de folies op de ramen plakken.

De isolerende raamfolie van CD Design

Al meer dan 30 jaar zitten wij in het vak en wij weten waarover wij praten. Wij zijn niet alleen het adres voor isolerende folies voor de zakelijke markt maar je kunt ook als particulier bij ons raamfolie bestellen. Daarnaast leveren wij door heel Nederland voor een betaalbare prijs. Wil je eerst informatie ontvangen over de verschillende soorten folies? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer over onze producten. Naast de geweldige functie van isoleren, geeft de folie je ook meer veiligheid in huis. Mensen van buiten kunnen minder goed naar binnen kijken en je ziet zelf ook minder wat er buiten gebeurt. Daarnaast is het ook nog eens een duurzame oplossing door de isolerende functie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze raamfolies? Stuur ons dan een bericht of neem contact met ons op. We horen graag van je!