Lakbescherming auto nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u lakbescherming auto folies kunt bestellen? Dan bent u bij CD Design aan het juiste adres. Onze folies zijn speciaal gemaakt om de lakbescherming auto te realiseren. Wij snappen als geen ander dat u enorm zuinig op uw auto bent en daar lakbescherming auto bij hoort. Deze nieuwe unieke manier van bescherming heeft geresulteerd in een uiterst transparant product. Hierdoor zijn de folies nagenoeg onzichtbaar nadat de folie is aangebracht op uw auto. Toch biedt de folie een onovertroffen lakbescherming auto aan. Eigenlijk alle gevaren van de buitenwereld worden opgevangen door deze folie. Door de zeer hoge vervormbaarheid is het aanbrengen van het folie voor ons een gemakkelijke zaak. Als u het graag zelf wilt doen, moet u opletten dat het in een keer goed gaat. De folie kan niet voor een tweede keer opgeplakt worden.

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Lakbescherming auto van CD Design

veiligheidsfolie

CD Design heeft de folie zo ontworpen dat er een folie is ontstaan die zeer duurzaam is en goed samengaat met wrap folies. De lakbescherming auto folie van CD Design zal nagenoeg alle steenslag, krassen en lakbeschadigingen voorkomen. Dit houdt uw auto als nieuw en houdt de doorverkoop waarde in stand. Vele delen van de auto kunnen beschermd worden omdat het folie zeer flexibel is. Denk hierbij aan bumpers, koplampen, vleugels, zijspiegels en de motorkap die goed bedekt kunnen worden. U kunt er zelf voor kiezen om uw hele auto te voorzien van lakbescherming auto. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken en kunt u onbezorgd gaan rijden met uw nieuwe auto.

Lakbescherming auto en motoren

In tegenstelling tot auto’s die vanwege hun complexiteit en omvang professioneel moeten worden beplakt, worden voor motorfietsen vaak speciaal ontworpen setjes aangeboden die eenvoudig zelf aangebracht kunnen worden. Het grote voordeel om deze setjes door een bedrijf te laten plakken is dat u zeker weet dat alles goed en strak er op zit. U kunt jarenlang van de folie genieten als het goed is aangebracht. Als alles naadloos aansluit ziet niemand dat er een folie over uw auto heen zit. Daar streven wij keer op keer weer naar. Het te bedekken oppervlak is bij motoren vrij klein dus het is veel minder complex in de vormen en contouren waar de folie omheen moet. Wij zorgen voor u dat ook uw motor voorzien wordt van een beschermingslaag.  Wilt u graag meer weten over de folie die over uw auto heen gaat? Neem vrijblijvend contact met ons op.