Plakplastic ramen

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar plakplastic ramen voor jouw auto? Zoek je plakplastic om jouw auto te pimpen of om zon en warmte tegen te gaan? Bij CD Design ben je aan het juiste adres! Al meer dan 30 jaar bieden wij je onze ervaring op het gebied van raamfolies waaronder plakplastic ramen voor iedere auto. CD Design in dé specialist op het gebied van glasfolie. Wij staan bekend als professioneel opgeleide glasfoliespecialisten in de regio Wijk en Aalburg en ver daarbuiten. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij jou aanbieden.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Plakplastic ramen aanbrengen

veiligheidsfolie

Heb je plakplastic ramen nodig? Bij CD Design ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar echte raamfoliespecialisten. Doordat wij al meer dan 30 jaar werken met de beste materialen zijn wij in staat om ook voor jouw autoruit een geschikte plakplastic te realiseren. Ons goed opgeleide team lamineert plakplastic zonder dat jouw autoruit gedemonteerd hoeft te worden. Hierdoor beperken wij de eventuele beschadigingen aanzienlijk en kunnen wij in een korte tijd jouw plakplastic ramen realiseren. CD Design komt graag naar je toe! Doordat wij jouw raam niet demonteren zijn wij in staat om op verschillende locaties deze handeling uit te voeren. CD Design zit gevestigd in Wijk en Aalburg (NB), wij voorzien ook in onze werkplaats jouw autoruit van jouw gewenste plakplastic, glasfolie of van anti-steenslagfolie.

Professioneel advies

Onze medewerkers zijn allemaal opgeleid met de juiste ervaring, papieren en passie voor het vak. Naast plakplastic ramen ben je bij ons ook op het juiste adres voor het realiseren van zonwerende-en veiligheidsfolie voor jouw kantoorpand. Wij adviseren je graag over onze zon- en warmte-werende folies, protectie en veiligheid en onze duurzame oplossingen. De raamfolies van CD Design zijn UV-werend, veilig en inkijk-werend. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de grote voordelen die wij jou bieden door gebruik te maken van onze multifunctionele glasfolies.

Zeer scherpe prijs plakplastic ramen

Wij bieden je zeer scherpe prijzen aan voor het gebruik maken van onze multifunctionele raamfolies. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt te allen tijde een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo krijg je een goed beeld van onze diensten en de daarbij behorende kosten. Wij verkopen onze raamfolies aan de zakelijke als particuliere markt. Heb je vragen over onze folies? Wij staan je graag te woord!