Raam plakfolie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Heb je raam plakfolie nodig? Heb je een auto die je graag zou willen laten beplakken met raam plakfolie? En ben je daarom op zoek naar een professioneel bedrijf dat dit op de juiste wijze voor je kan uitvoeren? Bij het plakken van raam plakfolie is het belangrijk dat dit wordt gedaan door iemand met ervaring en expertise. Bij CD Design werken vakkundige mensen, die speciaal zijn opgeleid als glasfoliespecialist. CD Design is dan ook hét adres als je op zoek bent naar raam plakfolie. We gaan vakkundig te werk om jouw auto te voorzien van raam plakfolie. Er zijn verschillende soorten raam plakfolie waar je uit kunt kiezen bij CD Design. Wij geven je graag advies!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

De voordelen van raam plakfolie

veiligheidsfolie

Raam plakfolie heeft verschillende voordelen en mogelijke toepassingen. Zo kan raamfolie bijvoorbeeld worden toegepast als je meer privacy in jouw auto wilt. Raam plakfolie zorgt er namelijk voor dat de inkijk wordt beperkt. Raamfolie kan ook worden gebruikt om de warmte van de zon tegen te houden of UV-straling. Daarnaast zorgt raamfolie ook voor meer veiligheid. Bij CD Design werken we zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren. We hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolie bij CD Design. We leveren en installeren in heel Nederland. Dit is mogelijk, omdat we op locatie kunnen werken. Wanneer onze medewerkers jouw auto voorzien van raam plakfolie dan is het bijvoorbeeld niet nodig dat de ramen van jouw auto gedemonteerd worden. Hierdoor kunnen wij ter plekke jouw auto voorzien van onze raamfolie. Wil je toch graag dat jouw auto op onze locatie wordt behandeld met de raamfolie? Dat is ook mogelijk. Je vindt CD Design in Wijk en Aalburg.

Mogelijke toepassingen van raam plakfolie

De raam plakfolie van CD Design kan niet alleen worden toegepast bij auto's, maar ook bij gebouwen. Wanneer je bijvoorbeeld jouw kantoor laat voorzien van folie kun je het energiegebruik reduceren tot 80%! Folie van CD Design kan zo een duurzame oplossing zijn die heel effectief is. Bij CD Design kunnen we je uitstekend adviseren over onze verschillende producten en de toepassingen ervan. Wil je weten hoe je jouw wagenpark veiliger kunt maken dankzij onze folies? Of wil je misschien de inkijk in jouw auto beperken? Bij CD Design horen we graag van je wat jouw wensen zijn. Wij kunnen je dan precies vertellen wat raam plakfolie van CD Design voor jou kan betekenen. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over alle mogelijkheden van onze raam plakfolie!