Raamfolie aanbrengen

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat raamfolie aanbrengen kan? Wij hebben verschillende raamfolies in ons assortiment. Je bent bij CD Design aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in de regio en ver daarbuiten op het gebied van raamfolie aanbrengen. Van onze jarenlange ervaring profiteren onze klanten. Wij gaan pas bij je weg als de raamfolie aanbrengen gelukt is en jij tevreden bent. Wij hebben verschillende experts in dienst die de raamfolie aanbrengen op een strakke manier zodat je jarenlang plezier heeft van de raamfolie. Met ons speciaal ontworpen systeem kunnen wij op elke plaats jouw ramen met folie lamineren. Wij leveren voor iedereen raamfolies op maat. Heb je een bedrijf en wil je meerdere kantoren beplakken met raamfolies? Of heb je één raam in jouw woning die je wilt beplakken? Je bent bij  CD Design aan het juiste adres.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Raamfolie aanbrengen bij CD Design

inkijkwerende folie

Wil je raamfolie aanbrengen door een professioneel bedrijf? Al meer dan 30 jaar plakken wij raamfolies. Wij zijn een glasfoliebedrijf dat in 1986 is opgericht. In de afgelopen jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd in deze branche en wij passen dit bij jou toe. Wij zorgen ervoor dat de raamfolies strak en glad aangebracht worden zodat je jarenlang plezier hebt van het raamfolie! Ons werkgebied is in de laatste jaren flink uitgebreid. Wij zijn inmiddels al te vinden door heel Nederland. Bij ons kun je op een betaalbare manier energie besparen. Raamfolie bij grote gebouwen of woningen bespaart al snel tot 80 procent. Naast onze aangeboden diensten in het plakken van raamfolie ben je bij ons ook aan het juiste adres voor maatwerkoplossingen voor gebouwen. Wij vertellen je graag meer over onze producten en diensten. Wij zijn de specialist op het gebied van raamfolie aanbrengen.

Voordelen van raamfolie

Er zijn meerdere voordelen om raamfolie aanbrengen te realiseren. De raamfolie heeft een warmte werende functie, maar er zijn meer voordelen zoals inbraakpreventie, bescherming tegen rondvliegende glassplinters, minder last van zonnewarmte en UV- straling, vergroten van jouw privacy, tegengaan van verkleuring van het interieur, voorkomen van verblinding, unieke en stijlvolle uitstraling en het biedt bescherming tegen steenslag. Dit allemaal door het aanbrengen van raamfolie op jouw ramen. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter wordt de warmte langer binnen gehouden. Stel dat de ruit wordt ingeslagen dan houdt de folie delen van het glas bij elkaar. Wil je graag meer weten over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook op onze website staan verschillende producten uitgelegd.