Raamfolie Breda

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben jij op zoek naar raamfolie Breda? Wil je dat de folie op een professionele manier wordt toegepast op jouw ramen? Bij CD Design ben je aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor raamfolie van de hoogste kwaliteit. Bij CD Design kunnen we raamfolie op meerdere manieren toepassen. Zo kan de raamfolie worden gebruikt om auto's veiliger en meer stijlvol te maken. Ook kan de raamfolie worden gebruikt bij gebouwen. Met de raamfolie Breda van CD Design is er heel veel mogelijk. We vertellen je graag meer!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Raamfolie Breda voor jouw auto

inkijkwerende folie

Raamfolie Breda op de ramen van jouw auto bied je meerdere voordelen. Zo zorgt raamfolie ervoor dat jouw auto beter beschermd is tegen inbraak. Ook tegen rondvliegende glassplinters worden ramen beschermd door de folie. Folie op de ramen van je auto zorgt er daarnaast ook voor dat je minder last zult hebben van warmte en van UV-straling. De folie zorgt ook voor meer privacy in de auto. Omdat UV-straling wordt verminderd blijft het interieur van de auto ook langer mooi. Verkleuringen in het interieur worden hierdoor namelijk veroorzaakt.

Een ander voordeel is dat folie op de ramen voorkomt dat je verblind wordt door fel licht. De folie beschermt ook tegen steenslag. Tot slot zorgt de folie voor een stijlvolle en unieke uitstraling van uw auto. Kortom: onze raamfolie Breda is de ultieme oplossing voor jouw auto!

Raamfolie Breda voor woningen en gebouwen

Benieuwd naar de mogelijkheden van raamfolie Breda voor jouw woning of bedrijfspand? Ook op de ramen van woningen en gebouwen kan de raamfolie worden toegepast. Ook hier levert het je veel voordelen op. Zo kun je bijvoorbeeld een energiebesparing realiseren tot wel 80%. Bovenstaande voordelen zijn ook van toepassing als de folie wordt toegepast op de ramen van woningen en gebouwen. Daarnaast zorgt de folie ervoor dat er bijvoorbeeld geen inkijk mogelijk is in de woning of in een gebouw, maar dat je van binnenuit wel naar buiten kunt blijven kijken.

De folie wordt door ons altijd met de grootste zorg geplaatst. We werken met een team van professioneel opgeleide glasfoliespecialisten. We kunnen bij CD Design ook op locatie werken. Onze unieke werkwijze maakt het mogelijk dat het demonteren van autoruiten niet nodig is. We bieden je graag een oplossing op maat. Door maatwerk te bieden kunnen we jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Weet je niet precies welke folie het meest geschikt is voor jouw project? Ben je op zoek naar raamfolie Breda? Laat het ons weten. We geven je bij CD Design graag persoonlijk advies. We horen graag van je hoe we je bij CD Design van dienst kunnen zijn!