Raamfolie Den Bosch

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar raamfolie Den Bosch? Ben je op zoek naar een leverancier van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige raamfolie Den Bosch? Dan ben je bij CD Design aan het juiste adres! Wij bieden jou een breed aanbod van verschillende hoogwaardige soorten folie. Deze soorten folie kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Zo is de folie geschikt voor autoruiten, maar ook voor de ramen van woningen of gebouwen. CD Design is een bedrijf dat is gespecialiseerd in glasfolie. We werken met een team van ervaren glasfoliespecialisten. We bieden je graag een oplossing op maat - op locatie!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom raamfolie Den Bosch?

inkijkwerende folie

De raamfolie Den Bosch van CD Design kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kan de folie bijvoorbeeld worden toegepast op de ruiten van jouw auto. Folie op autoruiten biedt meerdere voordelen. Zo zorgt het er bijvoorbeeld voor dat de auto beter beschermd is tegen inbraak en tegen UV-straling. De warmte wordt door de folie ook beter buiten de auto gehouden. Doordat UV-straling wordt gefilterd blijft bovendien het interieur van de auto langer mooi. UV-straling zorgt er namelijk voor dat het interieur kan verkleuren.

Als je folie op de ruiten van de auto laat plaatsen dan ben je ook beter beschermd tegen fel licht. Verblinding zal veel minder snel optreden wanneer de ruiten zijn voorzien van folie van CD Design. De folie zorgt ook voor een bescherming tegen glassplinters en steenslag. Tot slot zorgt de folie voor meer privacy en voor een stijlvolle en unieke uitstraling van jouw auto. Ben je dus op zoek naar raamfolie Den Bosch? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Raamfolie Den Bosch voor gebouwen

Op zoek naar raamfolie Den Bosch voor jouw bedrijfspand of woning? Ook bij woningen en gebouwen kan de folie van CD Design zorgen voor meer comfort. Het levert niet alleen dezelfde voordelen op als de voordelen die hierboven vermeld staan. Het zorgt er ook voor dat je niet van buiten naar binnen kunt kijken. Je kunt wel vanuit binnen naar buiten blijven kijken. De folie zorgt zo ook voor meer privacy in jouw woning of in het gebouw.

Het plaatsen van de raamfolie Den Bosch gebeurd op een professionele en zorgvuldige manier. We kunnen op locatie werken. Je kunt ook met jouw auto bij ons langskomen. CD Design is gevestigd in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant). We bieden je bij CD Design graag een oplossing op maat. Door jou maatwerk te bieden kunnen we je zo goed mogelijk helpen. We geven je ook graag persoonlijk advies bij CD Design. Je weet dan precies welke soort folie het meest geschikt is voor jouw project. Kies ook voor de folie van CD Design en profiteer van de vele voordelen!