Raamfolie donker

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar raamfolie donker? Zoek je raamfolie donker voor jouw woning of kantoorpand? De mogelijkheden voor het gebruik van donkere raamfolie is eindeloos. De medewerkers van CD Design vertellen je graag meer over de voordelen voor het gebruik van donkere raamfolie. Ben je benieuwd wat onze folie voor jouw woning of kantoorpand kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op onze website. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van donkere raamfolie voor jouw kantoor of woning in een persoonlijk adviesgesprek.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Raamfolie donker nodig?

inkijkwerende folie

Waarom heb je een raamfolie donker nodig? Door gebruik te maken van een raamfolie donker kunnen er geen ongewenste gasten van buiten naar binnen kijken. Je kunt wél van binnen naar buiten kijken. Dit biedt je een stukje veiligheid en protectie. Donkere raamfolie houdt ook uv-stralingen en zonnestralen tegen. Zo blijft jouw kantoorpand of woning lekker koel op warme dagen. In tegenstelling tot de warme dagen behoudt je in de wintermaanden de warmte in jouw woning of kantoorpand. Zo bespaar je veel energiekosten en stook je niet onnodig uw verwarming op. CD Design adviseert je graag over de zon- en warmte-werende folies, uv- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Onze donkere raamfolies zijn uv-werend, inkijkwerend en veilig.

Over CD Design

CD Design zit gevestigd in Wijk en Aalburg in Noord Brabant. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het beplakken van kantoorpanden en woningen. Wij bieden je al meer dan 30 jaar ervaring aan op het gebied van raamfolies. Ben je op zoek naar raamfolie donker voor jou als particulier? Dit is geen enkel probleem! Wij leveren aan zakelijke klanten én aan particuliere klanten. CD Design levert en installeert raamfolies door heel Nederland. Wij staan bekend om onze zeer scherpe prijzen. Ben je benieuwd wat de kosten voor jouw pand zijn? Je kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen!

Meer weten over donkere raamfolie?

Wil je meer weten over onze donkere raamfolie? Ben je benieuwd wat wij voor jouw pand of woning kunnen betekenen? Wij merken dat ook veel particulieren geïnteresseerd zijn in onze raamfolies. Door raamfolie te gebruiken in jouw woning voorkom je inkijk van derden en biedt het je een stukje protectie tegen inbraak. Door de donkere raamfolies toe te passen in uw woning houd je ook de warmte van de zon tegen en de kou van de wintermaanden buiten.