Raamfolie Eindhoven

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar een regionale specialist op het gebied van raamfolie Eindhoven? Heb je last van warmte in jouw woning? Wil jij meer comfort tijdens het autorijden? Of wil je in alle rust kunnen werken zonder dat mensen bij je werkplek naar binnen kunnen kijken? Heb je raamfolie Eindhoven nodig? Dan biedt de folie van CD Design uitkomst. De folie van CD Design kent vele toepassingen. De folie van CD Design is van hoogwaardige kwaliteit. We werken bij CD Design met een team van ervaren glasfoliespecialisten. Ben je benieuwd wat alle voordelen en mogelijkheden zijn van onze verschillende soorten folie? We vertellen je graag meer!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

De voordelen van raamfolie Eindhoven

inkijkwerende folie

Raamfolie Eindhoven bied je meerdere voordelen. Het kan eenvoudig worden toegepast op de ruiten van jouw auto. Hiervoor hoef je niet eens naar ons toe te komen. We kunnen dankzij onze unieke werkwijze op locatie de folie op de ruiten van je auto plaatsen. Uiteraard is het wel mogelijk om met jouw auto bij ons langs te komen. Je kunt CD Design vinden in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant). Folie op de ruiten van jouw auto beschermt de ruiten tegen steenslag en eventuele glassplinters die de ruiten kunnen beschadigen. Ook zorgt de folie ervoor dat jouw auto is beschermd tegen inbraak. Daarnaast zorgt de folie voor meer comfort.

Warmte en UV-straling wordt door de folie namelijk gefilterd. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort tijdens het rijden, het zorgt er ook voor dat jouw interieur veel minder snel zal verkleuren. Jouw interieur blijft door de folie dus langer mooi.De folie zorgt bovendien voor een sfeervolle en unieke uitstraling van je auto. Daarnaast zijn we niet alleen gespecialiseerd in raamfolie Eindhoven voor de automotive, maar ook voor architectuur zoals bedrijfspanden en woningen. Wij leveren zowel zakelijk als particulier de beste raamfolies.

Raamfolie Eindhoven voor jouw woning of kantoor

De folie van CD Design kan niet alleen worden toegepast bij auto's. De folie kan ook worden gebruikt bij woningen en gebouwen. Het zorgt ook hier voor bescherming en meer comfort. Bovendien zorgt folie voor meer privacy. Je kunt door de folie nog wel van binnen naar buiten kijken maar niet meer van buiten naar binnen. Zo kun je altijd ongestoord werken. Er zijn verschillende soorten folies beschikbaar. Elke raamfolie Eindhoven heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. We vertellen jou bij CD Design graag welke soort folie het meest geschikt is voor je project. Zo weet je precies welke soort folie je nodig hebt. Bij CD Design bieden we je graag een oplossing op maat. Op die manier kunnen we jou het beste van dienst zijn. Wil je meer weten over raamfolie Eindhoven? Heb je vragen over de mogelijke toepassingen van de folie? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer!