Raamfolie laten maken

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Wil je raamfolie laten maken? Vind je fel zonlicht hinderlijk in jouw kantoor? Weerkaatst het zonlicht op jouw beamer, digi-bord en andere beeldschermen? Ben je op zoek naar een betaalbare oplossing? Door gebruik te maken van de raamfolies van CD Design voorkom je schittering en terugkaatsing op jouw beeldscherm of digi-bord. Dit werkt een stuk prettiger en jouw medewerkers hebben geen hinder meer van het weerkaatsende zonlicht. Daarnaast houden de raamfolies van CD Design ook warmte tegen. Dit is ook energiebesparend. Je kunt bij CD Design raamfolie laten maken op maat. Wij bespreken graag met jou je wensen en bekijken met jou wat de passende mogelijkheden zijn voor jouw ramen.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Op maat raamfolie laten maken

inkijkwerende folie

Bij CD Design kun je op maat jouw raamfolie laten maken. In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten tevreden gesteld met onze zonwerende raamfolies. Voor een raamfolie laten maken ben je bij CD Design op het juiste adres. Door raamfolie te laten plakken op jouw kantoorramen voorkom je fel zonlicht en schittering op uw beeldschermen. Je voorkomt belasting op de ogen van jezelf en jouw werknemers.  Onze anti-schittering glasfolies reduceren de directe zonnestralen en geven een verbetering aan de arbeidsomstandigheden op de werkplek. Ben je op zoek naar raamfolie laten maken? Neem dan snel een kijkje op onze website. Hier vind je meer informatie over onze multifunctionele raamfolies.

Veiligheid met raamfolie

Ben je op zoek naar een stukje veiligheid voor uw ramen? De raamfolies van CD Design bieden jou ook een stukje veiligheid. Wij beplakken aan de binnenkant van jouw raam een protection folie. Hierdoor voorkomt je dat jouw glas breekt tijdens een inbraak.. Glas in jouw woning of kantoorpand brengt verschillende risico's met zich mee en dat willen wij graag voorkomen. Onze raamfolies bieden een optimale protectie op het gebied van glassplinterbescherming en inbraakpreventie.

Raamfolie laten maken bij CD Design

Wij bieden je al meer dan 30 jaar ervaring aan op het gebied van raamfolies. Ben je op zoek naar raamfolie laten maken voor zowel zakelijk als particulier? Dit is geen enkel probleem bij CD Design. De professionals van CD Design adviseren jou graag over de zon- en warmte-werende folies, uv- en inkijkwering, protectie, veiligheid en de duurzame oplossingen. Onze folies zijn uv-werend, inkijk-werend en veilig. Wist je dat raamfolie bij gebouwen energie besparing kan reduceren tot wel 80%? Wij vertellen je graag meer over de vele voordelen van het gebruik van raamfolie.

Voor jouw raamfolie ben je bij CD Design aan het juiste adres.