Raamfolie laten plaatsen

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Wil je raamfolie laten plaatsen? Zoek je een manier waarop je meer privacy heeft in jouw auto? Wil je ervoor zorgen dat het minder warm wordt in de auto als er felle zon is? Of wil je jouw auto veiliger maken? Raamfolie laten plaatsen is dan een goed idee! Wanneer je raamfolie laat plaatsen zorg je er op een eenvoudige manier voor dat inkijk wordt verminderd, dat zon en UV-straling wordt gefilterd en dat jouw auto veiliger is. CD Design is dé specialist als het gaat om het plakken van raamfolie. Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. Wij zorgen ervoor dat jouw auto op de juiste manier wordt voorzien van raamfolie!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Raamfolie laten plaatsen door CD Design

inkijkwerende folie

Het is bij het raamfolie laten plaatsen belangrijk dat het op de juiste manier wordt gedaan. Met raamfolie van CD Design krijg je een strak resultaat. Raamfolie van CD Design zorgt ervoor dat je meer privacy hebt in jouw auto, dat het minder warm wordt bij felle zon en dat het veiliger wordt in de auto. Raamfolie laten plaatsen door CD Design levert je meer voordelen op. Het is namelijk niet nodig dat je met jouw auto bij ons langskomt. Bij CD Design kunnen we op locatie jouw auto voorzien van folie. Dit is mogelijk doordat de ramen van jouw auto bij het plakken van de folie niet gedemonteerd hoeven te worden. Raamfolie laten plaatsen kan hierdoor op locatie voor jou worden uitgevoerd. Een bijkomend voordeel is dat de kans op beschadigingen hierdoor ook kleiner wordt.

Over CD Design

Bij CD Design hebben we meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolies. We verkopen onze raamfolies zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren. Wil je bijvoorbeeld graag uw wagenpark door ons laten beplakken met folie, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij leveren en installeren in heel Nederland en we bieden jou een zeer scherpe prijs. Onze folie kan ook geplaatst worden in gebouwen. Wanneer er folie is geplaatst kan het energiegebruik gereduceerd worden tot 80%! De folie van CD Design draagt op die manier bij aan de duurzaamheid van een pand. Wil je graag meer weten over de folies van CD Design? Bij CD Design adviseren we graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid en duurzame oplossingen. We kunnen je precies vertellen wat onze folies voor jou kunnen betekenen. Raamfolie laten plaatsen levert je veel voordelen op!