Raamfolie tegen zon

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Raamfolie tegen zon nodig? De felle zon wordt langer buiten het huis gehouden waardoor het in huis aangenaam vertoeven is. Als het buiten warm is, blijft het binnen langer koel. Als het buiten koud is, blijft de warme lucht langer in huis hangen; de folie reguleert. Onze raamfolies zijn van kwalitatieve hoogstaande materialen gemaakt en gaan jarenlang mee. Wij kunnen de raamfolies plaatsen voor jou maar wij leveren ook een instructieblad mee bij iedere bestelling. Hierop staat uitgelegd hoe je zelf de raamfolie kunt aanbrengen. Wij verzekeren jou van een strak resultaat. De raamfolie tegen zon wordt op verschillende manieren toegepast. Behalve voor verschillende raamfolies voor gebouwen, kun je bij ons ook terecht als jij op zoek bent naar raamfolies voor auto’s. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wij staan voor iedereen klaar!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom raamfolie tegen zon?

veiligheidsfolie

Behalve dat de raamfolie tegen zon de UV- stralingen tegenhoudt, zijn de folies ook inkijk werend en warmtewerend. Raamfolies hebben meerdere voordelen. De UV- stralingen die zonder raamfolie bij uw woning naar binnen komen kunnen voor verkleuringen in jouw interieur zorgen. Op korte termijn is dit niet goed te zien maar op lange termijn zie je dat goed maar dan is het te laat. Als je op tijd de raamfolie tegen zon op de ramen plakt, voorkom je verkleuringen en kun je langer genieten van jouw interieur. De verkleuring wordt niet geheel voorkomen maar de verkleuringen door UV- stralingen wel.

De voordelen van raamfolie tegen zon

Wil je meer informatie ontvangen over onze raamfolie tegen zon? Wij vertellen je graag meer over onze producten. Je kunt ons een bericht sturen of vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen jou over de vele voordelen van onze folies en helpen je met jouw vragen.