Raamfolie Tilburg

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Raamfolie Tilburg nodig? Ben je op zoek naar een manier om meer privacy te creëeren op jouw werkplek? Wil je minder last hebben van warmte tijdens het autorijden? Wil je jouw woning of jouw auto beter beschermen? Door folie te gebruiken geniet je van meerdere voordelen. CD Design is specialist op het gebied raamfolie Tilburg. We werken met een team van ervaren glasfoliespecialisten. We werken zowel op locatie als in Wijk en Aalburg, waar CD Design gevestigd is. We bieden je altijd een oplossing op maat waar jij verder mee komt!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom raamfolie Tilburg?

inkijkwerende folie

Op zoek naar raamfolie Tilburg? Bij CD Design bieden we jou verschillende soorten folie. Deze folie kent veel verschillende toepassingen. Folie kan zowel worden gebruikt voor de ruiten van auto's als voor de ramen van woningen en gebouwen. Als je folie laat plaatsen op de ruiten van jouw auto, dan is je auto beter beschermd tegen inbraak. Ook worden de ruiten door de folie beschermd tegen steenslag en tegen eventuele glassplinters. De folie kan op locatie geplaatst worden door ons team. Demontage van de ruiten van de auto is niet eens nodig. Dankzij onze speciale werkwijze kan de folie direct op de ruiten geplaatst worden.

De folie zorgt er ook voor dat warmte en UV-straling buiten de auto gehouden wordt. De warmte heeft zo minder invloed op de temperatuur in de auto. Ook zorgt de filtering van UV-straling ervoor dat het interieur van jouw auto langer mooi blijft. UV-straling zorgt er normaal namelijk voor dat het interieur kan verkleuren. Door de folie voorkom je dit. De folie zorgt ook voor meer privacy en voor een stijlvolle en unieke uitstraling van jouw auto. Naast raamfolie Tilburg voor je auto, leveren wij ook raamfolies voor bedrijfspanden en woningen! Deze werken UV werend, inbraakwerend en zorgen voor een energie reductie van 80%!

Raamfolie Tilburg op je werkplek of in je woning?

Wil je meer privacy creëeren op jouw werkplek? Ook dan biedt raamfolie Tilburg uitkomst. De folie zorgt ervoor dat je nog wel van binnen naar buiten kunt blijven kijken maar dat het zicht van buiten naar binnen beperkt wordt. Je kunt hierdoor in alle rust werken, terwijl je nog wel naar buiten kunt kijken. We bieden bij CD Design verschillende soorten folie. Deze soorten folie hebben allemaal andere eigenschappen. We hebben ook soorten folie die bijdragen aan de veiligheid. We geven je bij CD Design graag persoonlijk advies over de verschillende soorten folies en de verschillende toepassingen daarvan. Zo weet je precies welke soort folie je nodig heeft. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over raamfolie Tilburg!