Raamfolie warmtewerend

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben jij op zoek naar een specialist die raamfolie warmtewerend komt aanbrengen? CD Design is gevestigd in het Brabantse dorpje Wijk en Aalburg. Ons team bestaat uit gepassioneerde vakmensen met jarenlange ervaring. Iedere medewerker beschikt over unieke glasfoliespecialiteiten en daardoor zitten de folies altijd strak en glad op jouw ramen. Wil je graag voorbeelden zien van ramen waar de raamfolie warmtewerend op te zien zijn? Er staan verschillende voorbeelden op de website. Wij leveren niet alleen raamfolies voor gebouwen maar je kunt bij ons ook terecht voor raamfolies voor auto’s. Wij beschikken over een eigen garage waar de raamfolies op jouw autoramen geplakt worden.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom raamfolie warmtewerend?

veiligheidsfolie

Wil je graag op een makkelijke en snelle manier energie besparen? Denk dan eens aan onze raamfolies. Behalve de warmte werende functie, houden raamfolies de temperatuur in huis ook langer vast en hoef je minder hard te stoken in de winter. Je bespaart al snel tot wel 80 procent op energie. Raamfolie heeft nog meer voordelen. Onze specialisten vertellen je graag meer over onze diensten en producten. Wij gaan graag met jou in gesprek over alle mogelijkheden. Wij luisteren naar jouw wensen met betrekking tot de raamfolies aan en wij geven je advies op maat over onze zon- en warmte werende folies, folies met een UV- en inkijkweringslaag, protectie en veiligheid en duurzame oplossingen voor jouw kantoorpand of woning.

De voordelen van raamfolie warmtewerend

Ben je benieuwd naar onze raamfolies? Wij vertellen je graag meer in een persoonlijk adviesgesprek. Je bent bij ons aan het juiste adres als je als zakelijke klant of als particulier interesse hebt in raamfolies. Al ruim 30 jaar zijn wij een begrip in de regio en wij komen graag bij jou passende raamfolie plakken.