Raamfolie zonwerend

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar raamfolie zonwerend? Voor zowel bedrijven als particulieren leveren wij raamfolie zonwerend. Naast de zonwerende functie, kan er ook een uv-wering en inkijk-wering in verwerkt worden. Een losse bestelling voor uv- wering folie of inkijkwering is mogelijk! Ben jij op zoek naar raamfolie voor jouw bedrijf en heb je in jouw bedrijf beamers, computerschermen en digiborden hangen? Bij te veel lichtinval zijn deze schermen niet tot nauwelijks te lezen. Bij het creëren van minder licht inval in de ruimte kan iedereen de borden beter lezen en kunnen de presentaties ook bij mooi weer gewoon doorgaan. Ook het concentratie gehalte gaat omhoog bij het plakken van folies. De folies kunnen een eenrichtingswerking hebben, zo kan er van buitenaf niet naar binnen gekeken worden, maar van binnenuit wel naar buiten. Er kan ook een keuze gemaakt worden voor bijna transparante raamfolies en dan verliest zowel vanuit buiten als vanuit binnen niemand zicht.  Deze folies zie je bijna niet zitten en houden de uv- stralingen tegen. Zo verkleurt het interieur niet en kan het jarenlang meegaan.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Raamfolie zonwerend van CD Design

inkijkwerende folie

Raamfolie zonwerend op maat is bij ons mogelijk. Wij leveren graag raamfolie zonwerend op maat, zodat het altijd naar wens is. Je hebt een bepaalde gedachte over een patroon of functie die de folies moeten hebben en wij helpen jou daar graag bij. Raamfolie is voor elke type raam optioneel. Enkel glas, oud dubbelglas, HR glas of gelamineerd glas, het maakt allemaal niet uit, want wij maken de raamfolie per raam op maat. Ook kijken wij naar de ramen, om jou advies te kunnen geven over de manier van aanbrengen van raamfolie zonwerend. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de manier van aanbrengen, zodat er uit het folie het grootste effect gehaald wordt.

Het aanbrengen van raamfolie zonwerend

Raamfolie zonwerend aanbrengen kan iedereen! Als je de gebruikershandleiding aandachtig doorneemt en de tijd ervoor neemt om het te installeren, moet iedereen het kunnen. Raamfolie is voor binnen en buiten. Als je raamfolie buiten wilt aanbrengen wordt er een extra laag aangebracht aan het folie. Dit extra laagje beschermt het folie tegen krassen van buitenaf en zwaardere weersomstandigheden. Het aanbrengen van onze folies is vrij gemakkelijk, omdat het een zelfklevende laag heeft. Wij leveren tot wel 10 jaar garantie, maar dit houdt niet in dat ze maar 10 jaar meegaan. Van onze folies heb je namelijk jarenlang plezier.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.