Ruitfolie nodig?

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat ruitfolie kan aanbrengen? Al meer dan 30 jaar zit CD Design in het vak en daar bent u aan het juiste adres voor ruitfolie. Wij zijn zowel voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren het adres waar u ruitfolie op maat kunt bestellen. Bent u op zoek naar ruitfolie voor uw kantoorpand of voor uw woning? Wij maken iedere ruitfolie volledig op maat en zorgen ervoor dat het op de juiste manier aangebracht wordt zodat u hier jarenlang plezier van heeft. Wij leveren en installeren door het hele land. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met ruitfolie op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat voor u. Deze is altijd vrijblijvend maar het geeft een indruk van de kosten.

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom ruitfolie?

veiligheidsfolie

Wij bieden u ruitfolie aan voor een betaalbare prijs. Wij adviseren u daarnaast graag over zon- en warmte werende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Door de folie aan te brengen op de ruiten, creëert u als het ware een extra laag over de ruit heen. Daarnaast krijgt u een verduisterend effect in uw woning. Mensen kunnen van buitenaf niet meer naar binnen kijken, maar van binnen naar buiten kijken kan wel. U kunt dus alles gewoon zien maar andersom gaat dat niet meer. Getinte ruiten zijn steviger en daardoor minder vatbaar voor breuken. Als u heeft gekozen voor glas folie om uw ruiten te verduisteren, dan heeft u een significant betere bescherming en het biedt u tegelijkertijd ook veiligheid. De besparing op brandstof zult u merken omdat u de airco minder zult gebruiken of op een lagere stand kunt zetten. Het privacy glas heeft namelijk een warmte reducerende werking. Allemaal voordelen waarom u kunt gaan voor ruitfolie.

De ruitfolie van CD Design

Wist u dat u door middel van ruitfolie tot wel 80% kunt besparen op de energie? Dit komt omdat de warmte in de winter binnen gehouden wordt en het in de zomer koeler blijft; de folie houdt de warmte stralingen buiten het huis. Bent u benieuwd wat ruitfolie voor uw woning kan betekenen? De monteurs van CD Design brengen de (ruit)folies aan zonder dat er ruiten gedemonteerd hoeven te worden. Dit heeft als voordeel dat er geen beschadigingen kunnen optreden en dat er op iedere willekeurige locatie in Nederland kan worden gewerkt.  Wij kunnen zowel folies voor autoruiten als voor woningen op maat maken.