Spiegelfolie voor buiten

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar spiegelfolie voor buiten? Wij bieden zonwerende folie die spiegelend is en daarom ideaal tegen warmte en inkijk! Een folie met meerdere functies: hoe ideaal is dat? Een oplossing die op meerdere plekken in huis of op kantoor gebruikt kan worden. Een spiegelfolie voor buiten geeft tot 95% minder inkijk van buiten naar binnen. Het vermindert alleen het zicht van buiten naar binnen. Het zicht van binnen naar buiten blijft hetzelfde. Je kunt elke dag genieten van jouw uitzicht naar buiten!

Spiegelfolie is folie dat een eenrichtingsfunctie heeft. De folie wordt ook vaak ingezet om de hoeveelheid zichtbaarheid te verminderen die invloed heeft op personeel dat met computers werkt.  Bekende klachten die vaak voorkomen zijn hoofdpijn en productiviteitsverlies. Met deze folie wordt de kans op deze klachten enorm verminderd. Zo heeft het voor zowel op kantoor als in huis een goede functionele werking.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Spiegelfolie voor buiten door CD Design

inkijkwerende folie

Op zoek naar spiegelfolie voor buiten? Zoek je folie voor een raam dat op het zuiden is gelegen? Dan heb je te maken met veel zon. Om deze reden adviseren wij de donkere folies in deze situatie. Heb je een raam gericht op het oosten? Dan heb je over het algemeen alleen maar in de ochtend de zon op dat raam staan. Dan heb je een minder donkere folie nodig, omdat het zonlicht er minder lang op staat.  Heb je een raam op het noorden? Dan wordt het raam vaak niet aan het zonlicht en aan de warmte blootgesteld en dan kan er een folie voor de inkijk en met een isolerende functie gemonteerd worden. Dan hoeft de uv- wering niet aanwezig te zijn. Spiegelfolie voor buiten kan op vele fronten gemonteerd worden en heeft verschillende functies. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden over de verschillende soorten spiegelfolies. Elk spiegelfolie voor buiten wordt op maat gemaakt en past daarom in ieder huis of kantoor. Heb je vragen of twijfel je nog ergens over? Wij helpen je graag!

Over CD Design

CD Design helpt je graag bij het zoeken van passende spiegelfolie op maat. Wij geven je graag advies op maat over de mogelijkheden van de folie en hoe wij deze kunnen aanbieden aan jou. Wij leveren en monteren door het hele land. Wil je liever zelf monteren? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Onze folies zijn uv- werend, inkijk-werend en veilig. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolies en wij willen deze ervaring graag met jou delen! Ga je met ons in gesprek over de mogelijkheden? Tot snel!