Tint simulator nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u tint simulator kunt bestellen? Bij CD design bieden wij u een ruim en divers aanbod van tint simulator aan. Dit is een soort folie, waarbij de ramen geblindeerd worden en het glas verstevigd wordt. Er zijn verschillende tinten beschikbaar, zoals van licht (70%) tot donker (5%). De tint simulator kan u helpen om de juiste keuze te maken. Weet u al welke folie u op de ramen van uw auto wilt? Wij beschikken over een team met specialisten die u graag te woord staan om u te voorzien van advies op maat.

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Tint simulator van CD Design

veiligheidsfolie

Als er zon- en warmte werende glasfolie van hoogwaardige duurzame kwaliteit in uw auto is geïnstalleerd, ziet en voelt u direct het verschil. Wij werken al tientallen jaren met de hoogst haalbare kwaliteitsfolies van Sun-Gard en Madico. Dit heeft een warmte reducerende werking en de UV- stralingen worden uit de auto geweerd. Geblindeerde ruiten zien er niet alleen schitterend uit, maar de ruiten worden ook super sterk.  Het geeft uw ruit een extra laag, waardoor u privacy-glass fabriekskwaliteit heeft. Het geeft uw ruiten een zeer lange levensduur. Wij beschikken over speciaal opgeleide en gecertificeerde raamfolie-installateurs met jaren ervaring.

De voordelen van onze tint simulator

Op zoek naar een tint simulator? Door gebruik te maken van tint simulator is een ruitbreuk uitgesloten. Daarnaast biedt de tint simulator glasheldere polyester voorruit protectie. Geef uw auto een andere uitstraling en geniet van meer privacy met onze inkijkwerende raamfolie. Deze folie ofwel privacy glass is een zelfklevende folie en deze wordt aan de binnenkant van de ramen gemonteerd. CD Design glasfolies heeft tal van mogelijkheden voor uw auto. Bepaal met onze tint simulator hoe lichtdoorlatend u uw privacy glass wilt hebben. Op zoek naar andere oplossingen om uw auto te beschermen tegen onder andere lakschade of een voorruitprotectie? Ook daar kunnen onze glasfolie specialisten bij helpen.

Over CD Design

Getinte ramen hebben naast de inkijkwerende functie nog een aantal voordelen. De warmte van het zonlicht wordt gereduceerd. Daarnaast worden de UV- stralingen uit de auto geweerd en voorkomt het verkleuringen van het interieur. Ook de veiligheid van de inzittende wordt gewaarborgd. Bij een ongeluk of vandalisme heeft u geen last van rondvliegende glasdelen. Dit wordt tegen gehouden door het plastic. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij laten u graag de verschillen zien tussen de verschillende tint simulators.