UV werende folie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar UV werende folie? Wil je niet dat UV-straling kan binnendringen in jouw woning, jouw pand of in jouw auto? Zoek je een eenvoudige en effectieve manier om UV-straling buiten de deur te houden? Door de folie van CD Design kun je op een hele eenvoudige manier UV-straling filteren. Met onze UV werende folie kun je ervoor zorgen dat UV-straling geen kans krijgt in jouw auto, jouw woning of jouw pand. CD Design is specialist op het gebied van glasfolie. Ons team bestaat uit ervaren mensen die speciaal zijn opgeleid om met glasfolie te kunnen werken. We plaatsen UV werende folie op een hele nauwkeurige manier. Wil je weten wat UV werende folie voor jou kan betekenen? Graag vertellen we je meer over de vele voordelen van UV werende folie!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom UV werende folie?

inkijkwerende folie

UV werende folie zorgt ervoor dat UV-straling geen schade kan aanrichten. UV werende folie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan UV werende folie bijvoorbeeld worden geplaatst op de ruiten van jouw auto. De folie zorgt er dan voor dat jouw interieur langer mooi blijft. UV werende folie kan namelijk verkleuringen veroorzaken in het interieur van jouw auto. Deze verkleuringen kun je heel makkelijk voorkomen door jouw autoruiten te laten voorzien van UV werende folie. Bij CD Design kunnen we op een hele eenvoudige manier jouw autoruiten voorzien van deze folie. We hebben een speciale manier van werken, waardoor het niet nodig is dat je met jouw auto naar onze locatie in Wijk en Aalburg komt. We kunnen het plaatsen van UV werende folie bij jouw autoruiten op locatie uitvoeren. Op deze manier maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk om jouw auto te beschermen.

Toepassing van UV werende folie

UV werende folie kan worden geplaatst op jouw autoruiten, maar ook op de ramen van jouw woning of van jouw pand. Ook hier zorgt het folie ervoor dat verkleuringen in het interieur op een eenvoudige manier voorkomen kunnen worden. Folies bieden ook andere voordelen. Zo zorgen ze er bijvoorbeeld voor dat inkijk in een pand verminderd kan worden. Ook zijn er folies die ervoor zorgen dat de warmte minder invloed heeft op de temperatuur in het pand of in de woning. Er zijn verschillende soorten folie leverbaar bij CD Design. We geven je graag persoonlijk advies, zodat je precies weet welke soort folie je moet hebben. Je kunt rekenen op eerlijk en deskundig advies over ons UV werende folie!