Veiligheidsfolie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar veiligheidsfolie, dat je kunt toepassen bij jouw auto, jouw woning of bij jouw werkplek? Bij CD Design vind je het veiligheidsfolie dat je zoekt. CD Design is dé specialist op het gebied van glasfolie. We werken met een ervaren team van speciaal opgeleide glasfoliespecialisten. In het assortiment van CD Design kun je verschillende soorten folie vinden. Elke soort folie heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. We vertellen je graag welke soort folie het meest geschikt is voor jouw project!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom veiligheidsfolie?

veiligheidsfolie

Met de veiligheidsfolie van CD Design kun je veel ellende voorkomen. Zo kan veiligheidsglas er bijvoorbeeld voor zorgen dat glassplinters worden tegengehouden. Als je in de auto zit kan kapot glas veel schade veroorzaken. Door gebruik te maken van veiligheidsfolie van CD Design kun je ervoor zorgen dat de schade beperkt blijft. Het veiligheidsfolie van CD Design zorgt er daarnaast ook voor dat jouw auto beter is beschermd tegen inbraak. Het laten plaatsen van veiligheidsfolie is een kleine moeite. Het is bijvoorbeeld niet noodzakelijk om langs te komen in onze werkplaats in Wijk en Aalburg. Wij kunnen ook op locatie het veiligheidsglas plaatsen. Dankzij onze manier van werken is het namelijk niet nodig om de ruiten van een auto te demonteren. Het is hierdoor heel makkelijk om jouw autoruiten te laten voorzien van veiligheidsfolie. Het veiligheidsfolie van CD Design zorgt voor meer veiligheid in de auto!

De veiligheidsfolie van CD Design

Bij CD Design kunnen we alles vertellen over de verschillende soorten folie die wij aanbieden. We bieden verschillende soorten folie die geschikt zijn voor veel verschillende toepassingen. Zo kan folie bijvoorbeeld ook gebruikt worden om warmte en UV-straling te weren. Ook dit zorgt voor meer comfort in de auto. Het wordt dan namelijk minder snel warm in de auto. Ook zorgt het filteren van UV-straling ervoor dat jouw interieur langer mooi blijft. Door UV-straling kan het interieur van jouw auto namelijk verkleuren. Met de folie van CD Design kun je dit heel makkelijk voorkomen.

Veiligheidsfolie kan ook worden gebruikt bij woningen en gebouwen. Je kunt jouw woning of jouw pand dan beschermen tegen inbraak. We bieden verschillende soorten folie aan. We geven je graag persoonlijk advies over de soort folie die het meest geschikt is voor de beveiliging van jouw woning of jouw pand. Wil je meer weten over veiligheidsfolie? Wil je weten wat veiligheidsfolie allemaal kan doen voor de veiligheid in de auto of in een pand? Neem dan contact met ons op!