Veiligheidsfolie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar veiligheidsfolie voor voertuigen? Dan bent u bij CD Design aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar zitten wij in het vak en wij weten waarover wij praten. Wij maken iedere veiligheidsfolie volledig op maat en daardoor is het voor ieder type auto mogelijk om bij ons folie op maat te bestellen. Beveilig uw autoruiten met onze veiligheidsfolie. De veiligheidsfolie is een extra laag over uw ruit heen.  Een ruit die voorzien is van veiligheidsfolie kan niet worden ingeslagen maar kan wel van binnen naar buiten worden geduwd. Als u in de problemen komt, kunt u de ruit naar buiten duwen. Als er iets door de ruit heen valt, zal deze niet breken omdat de glasdeeltjes worden tegengehouden door de folie. Naast het beschermen tegen inbraak, beschermt het ook u en uw passagiers in geval van een ongeluk. Doordat de veiligheidsfolie is ontworpen om het glas bijeen te houden voorkomt het rondvliegende glassplinters. 

Warmtewering_a-400x297

      Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom veiligheidsfolie?

veiligheidsfolie

Op zoek naar een specialist voor veiligheidsfolie? Onze veiligheidsfolies zijn ontworpen om het glas bijeen te houden en maken de autorit veiliger voor u en uw passagiers. Heeft u wel eens een auto gezien met ramen waarop folie bevestigd is? Vaak is het antwoord nee. Terwijl veel auto’s deze beschermingslaag hebben. De folie is flinterdun en u ziet het bijna niet zitten. Als u niet weet dat er folie op de ruiten zit dan ziet u het niet. Dat zijn de voordelen van veiligheidsfolie. U neemt maatregelen, maar het valt niet op. U laat niet zien dat u met veiligheid bezig bent, maar ondertussen is uw auto goed beschermd. Bij een poging tot inbraak zorgt de folie ervoor dat het glas beter aan elkaar blijft plakken en minder schade aanricht. Het houdt de inbrekers tegen om verder te gaan.

De veiligheidsfolie van CD Design

Als u voor veiligheidsfolie kiest, kunt u uit verschillende tinten kiezen. U kunt gaan voor een onzichtbare tint. Deze is gewoon doorschijnend, maar u kunt ook kiezen voor geblindeerde folies. Wij bieden u verschillende tinten aan. Alle folies zijn UV- werend, inkijkwerend en veilig. Een donkere veiligheidsfolie is tevens meer inkijkwerend zodat uw spullen in het voertuig aan het zicht worden onttrokken. Zo kunnen mensen niet meer goed in uw auto kijken en hoeft u minder op te letten wat u in de auto laat liggen. De folie is uit meerdere lagen opgebouwd wat de folie extra stevig maakt.