Warmte werende folie

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van raamfolies? CD Design zit al jarenlang in het vak en wij weten waarover wij praten. Wij zijn gevestigd in Wijk en Aalburg. Wij hebben onze focus op raamfolies liggen.  De warmte werende folie heeft als voordeel dat de meeste UV- stralingen en warmte stralingen buiten het huis of gebouw gehouden worden. Wij kunnen met de folies een extra laag aanbrengen waardoor het de functie van isolatie krijgt. Stel dat je enkel glas hebt en jij wilt dit graag vervangen door dubbelglas maar eigenlijk is de investering te groot. Denk dan eens aan een isolerende raamfolie. Dit tovert jouw enkel glas om tot een dubbel glas functie. Deze twee lagen kunnen in één raamfolie verwerkt worden.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom warmte werende folie?

veiligheidsfolie

Wij zijn de warmte werende folie specialist. Wil je graag weten wat wij met onze warmte werende folie met jouw woning of bedrijfspand kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken een afspraak met jou. Er staat altijd een medewerker voor je klaar om jou te woord te staan. Daarnaast geven wij gratis en deskundig advies op maat over onze folies die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. Ze zijn zon- en warmte werend, UV- en inkijk werend, zorgen voor protectie en veiligheid en zijn een duurzame oplossing voor jouw woning of bedrijfspand.

De voordelen van warmte werende folie

Op onze website zijn verschillende voorbeelden te vinden van wat onze folies kunnen doen met jouw ramen. Hier staan ook verschillende recensies van klanten hoe zij onze service ervaren. Al meer dan 30 jaar zitten wij in het vak en deze ervaring merk je. Wij komen de raamfolies professioneel plakken en vertellen jou graag meer over onze producten en diensten.