Zonwerende folie buiten

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Ben je op zoek naar zonwerende folie buiten? Fel zonlicht en felle schittering kunnen veel hinder geven voor de mensen die binnen zitten. Door middel van het installeren van een zonwerende folie buiten kan het lichtinval worden tegen gegaan. Door teveel lichtinval kan het licht en de beeldkwaliteit van digiborden, beamers, beeldschermen sterk verminderen en niet goed leesbaar zijn. Op kantoor kunnen werknemers zich minder goed concentreren door de lichtinvallen. Zonwerende folie buiten heeft een koele uitstraling van buitenaf. Het geeft in de zomer verkoeling in het gebouw en in de winter houdt het warmte vast.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Zonwerende folie buiten door CD Design

inkijkwerende folie

Op zoek naar een specialist die zonwerende folie buiten plaatsen kan? Glasfolie is mogelijk op elke type raam. Heb je enkel glas, oud dubbelglas, HR glas of gelamineerd glas, de folie kan altijd bevestigd worden op de ramen. Bij elke type glas moet er wel rekening gehouden worden met de functie die de folie moet dienen. Heb je enkel glas en wil je een isolerende functie van het folie creëren? Dan moet deze op de buitenkant geplakt worden. De meeste kou komt door de lagere buitentemperatuur en onder andere de wind en daarom heeft het folie meer effect als het aan de buitenkant wordt aangebracht. Heb je een oud dubbelglas waar je folie op wilt monteren? Dan kan dit aan zowel de binnen- als buitenkant aangebracht worden. Houdt er per glas type rekening mee dat het anders aangebracht moet worden. Kom je bij ons jouw zonwerende folie buiten op maat uitzoeken? Wij zien je graag tegemoet!

Het aanbrengen van zonwerende folie buiten

Het aanbrengen van onze folies is vrij gemakkelijk. Onze zonwerende folie buiten is bestand tegen alle weersomstandigheden. Onze raamfolie heeft een zelfklevende functie en kun je gemakkelijk op de buitenzijde van jouw ramen aanbrengen. Onze buiten folie heeft een speciale laag, zodat er een lange levensduur is. Doordat het op maat gemaakte folies zijn, kan het op iedere type raam en maakt de afmeting niet uit. Alle raamfolies zijn voorzien van een zelfklevende laag, daarmee kleeft de folie krachtig aan de buitenkant van het raam. Eenmaal aangebracht zal de folie niet meer loslaten. Dit houdt in dat als je hem niet goed plakt dat hij eraf moet en niet meer gebruikt kan worden. Zit alles goed, dan heb je jarenlang plezier van de positieve eigenschappen op het interieur. Wij bieden montageservice om op locatie het folie te monteren. Mocht je de folie willen verwijderen, dan trek je deze echter weer zeer eenvoudig van jouw ramen af zonder schade aan het glas te veroorzaken.