Zonwerende folie raam

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Met de zonwerende folie raam van CD Design kun je de felle zonnestralen buiten het huis houden. Omdat de zonnestralen niet naar binnen kunnen, warmt de woning minder snel op en blijft de temperatuur constant. Dit komt omdat het raamfolie van hoogwaardige kwaliteit is. De raamfolies gaan jarenlang mee. Wij komen ze graag strak en glad plakken bij jou, maar als jij het liever zelf wilt doen kan dat ook! Wij hebben experts in dienst die de raamstickers mooi en glad kunnen aanbrengen. Iedere luchtbel en streep die je vanaf het begin ziet, blijf namelijk altijd zien. Houd daar rekening mee als je zelf plakt. Wij komen jou graag helpen. Daarnaast is zonwerende folie voor ramen ook geschikt voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld bij kantoorpanden.

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Waarom zonwerende folie raam

veiligheidsfolie

Met de zonwerende folie raam van CD Design kun je de felle zonnestralen buiten het huis houden. Omdat de zonnestralen niet naar binnen kunnen, warmt de woning minder snel op en blijft de temperatuur constant. Dit komt omdat het raamfolie van hoogwaardige kwaliteit is. De raamfolies gaan jarenlang mee. Wij komen ze graag strak en glad plakken bij jou, maar als je het liever zelf wilt doen kan dat ook! Wij hebben experts in dienst die de raamstickers mooi en glad kunnen aanbrengen. Iedere luchtbel en streep die je vanaf het begin ziet, blijf namelijk altijd zien. Houd daar rekening mee als je zelf plakt. Wij komen jou graag helpen. Daarnaast is zonwerende folie voor ramen ook geschikt voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld bij kantoorpanden.

De voordelen van raamfolie warmtewerend

Onze zonwerende folie raam is niet alleen maar functioneel voor het tegenhouden van zonnestralen, maar er zijn meer voordelen!  De verkleuringen van jouw meubels door de UV-stralingen zijn vaak op langer termijn pas te zien. Hier moet je snel op inspelen en de UV-stralingen buiten houden. Voor zowel woningen als kantoren hebben wij raamfolies op maat, maar je bent bij ons ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar raamfolies voor autoramen. Wil je meer informatie ontvangen over de producten van CD Design? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een bericht. Er staat altijd een medewerker voor jou klaar!