Zonwerende folie voor ramen

Nova-70_small-400x263

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat jouw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar zonwerende folie voor ramen? Zoek je een betaalbare oplossing voor de felle zon die in jouw woning schijnt? Met de zonwerende folie voor ramen van CD Design kun je op een hele eenvoudige manier jouw woning beschermen tegen fel zonlicht. CD Design is hét adres waar je terecht kunt voor kwalitatief hoogstaande folies. Wij zijn gespecialiseerd in glasfolie. We werken met een ervaren team dat is opgeleid om te kunnen werken met de verschillende soorten folie die wij bieden. Wil je meer weten over onze zonwerende folie voor ramen? Lees dan snel verder!

Warmtewering_a-400x297
Architectural_small_a-400x300

Klik hier als je meer informatie wilt over folie toepassingen voor voertuigen.

Wil je meer informatie over onze producten en/of diensten ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met jou op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Onze zonwerende folie voor ramen

inkijkwerende folie

Met de zonwerende folie voor ramen van CD Design kun je de felle zon buiten de deur houden. Hierdoor is het binnen aangenaam vertoeven, ook als het buiten warm weer is. Jouw woning warmt namelijk minder snel op wanneer jouw ramen zijn voorzien van zonwerende folie. De folies die we bij CD Design leveren zijn van hoge kwaliteit. We plaatsen folie op een professionele manier, zodat je verzekerd bent van een strak resultaat. Zonwerende folie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan de folie bijvoorbeeld ook worden gebruikt op de ruiten van auto’s. Op onze website kun je hier meer informatie over vinden. Daarnaast is zonwerende folie voor ramen ook geschikt voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld bij kantoorpanden.

De voordelen van zonwerende folie voor ramen

Zonwerende folie voor ramen heeft verschillende eigenschappen. Zo houdt het niet alleen de warmte tegen maar ook UV-straling. UV-straling kan zorgen voor verkleuringen in jouw interieur. Vooral op lange termijn kun je dit vaak duidelijk zien. Als jouw ramen zijn voorzien van zonwerende folie voor ramen dan heb je een minimale kans op verkleuringen in uw interieur. Ook voor jouw auto kunt u zonwerende folie voor ramen op deze manier gebruiken. Zo kun je er voor zorgen dat ook het interieur van jouw auto is beschermd tegen verkleuringen.

Wil je weten hoe je gebruik kunt maken van zonwerende folie? Wil je weten hoe de zonwerende folie voor ramen geplaatst wordt? Of heb je misschien een andere vraag over één van de producten van CD Design? We vertellen je graag meer. Zo kunnen we je bijvoorbeeld nog veel meer vertellen over de vele voordelen van onze folies. We horen graag van jou wat jouw vragen zijn en naar wat voor soort folie jij op zoek bent. We bieden je bij CD Design graag een oplossing op maat. Hiermee kunnen we je altijd optimaal van dienst zijn!