Welke folie
heb jij nodig?

Selecteer hiernaast de folie die voor jou van toepassing is. Je kunt ook het resultaat bekijken met onze tintsimulator.

Voorruit
protectie
UV werende
folies
Inkijkwerende
folies
Lakbescherming
Veiligheids
folies
Zon- en
warmtewerend

Auto raamfolie is een polyersterfilm die aan de binnenzijde wordt aangebracht. De raamfolie heeft een plaklaag en door toepassing van bepaalde technieken, hecht de folie zich aan de ruit. CD Design Glasfoliespecialisten biedt diverse type raamfolies voor je auto met verschillende functionaliteiten:

 

Warmtewering
De warmte en het felle zonlicht wat de zon afgeeft, zorgt voor een hinderlijke straling en felle schittering. Alle zonwerende glasfolies reduceren warmte en schittering wat het rijcomfort beduidend verbetert.

Inkijkwering
Om jouw spullen en producten te beschermen tegen onnodige blikken van andere personen bieden ook onze glasfolies een perfecte oplossing. De inkijk in de ‘winkeletalage’ wordt voor 100% opgelost. Je behoudt wel het zicht naar buiten.

UV-wering
De zon geeft veel verkleuring af wat nadelig is voor jouw interieur en jouw spullen in de auto. Onze glasfolies beschikken over een UV-filter, dus met een juiste glasfolie reduceer je dit tot 99%.

Comfort
Onze glasfolies geven jou èn jouw kinderen een aangenaam en prettig comfort tijdens het reizen. Het blijft beduidend koeler in de auto, ook als de auto uren in de zon staat.

Uitstraling
Uw auto krijgt met onze glasfolies een mooiere uitstraling, je kunt zelf jouw eigen look samenstellen. Vaak wordt gekozen voor origineel privacy glass. Maar we kunnen je uiteraard ook helpen met een advies op maat.

Bescherming
Zonwerende glasfolies bieden u bescherming tegen warmte, inkijk en UV-stralen en houdt het glas bij elkaar tijdens inbraak, een ongeval of andere gebeurtenis.